כי אנו עמך
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
- #1,161
יש לך מספר טלפון?רגיל 7%
וגם האם לסכומים גדולים יש הנחה?
יש לך מספר טלפון?רגיל 7%
איפה?רגיל 7%
רגיל 7%
יש לך מספר טלפון?
וגם האם לסכומים גדולים יש הנחה?
חברה תצאו מהסרט הזה......@יעקב דב איפה אפשר להשיג?
אוקיי איפה אפשר להשיג 6%חברה תצאו מהסרט הזה......
כמעט ולא קיים אושר עד בכזה אחוזי הנחה.......
ובוודאי לא יהיה עוד הוזלה על כמויות....
אנשים לא מבינים את השוק הזה,אין פה בשר...
יש כאלה בטוחים שמי שמוכר תלושים עושה מליונים.....
כל תקופה מגיע איזה חכמולוג וטוען לי שהוא שמע שיש מקום שמוכרים תלושים מאוד בזול,אני אומר לו באמת,כי אני מעוניין לקנות מאות אלפים,ואז הוא מתאדה[מי שיביא לי אושר עד ב7%,באמת אני יכול לגבש קבוצה של מאות אלפים]....
המחיר בשוק של אושר עד[בקניות גדולות של אלפים] נא בין 6% ל4%,במקרים ממש ממש קיצונים אפשר להשיג ב7%.....
יש חסד נא באזור 7%[קיצוני] ל5%-בר כל ושפע ברכת ה בערך יותר זול באחוז........
רק הבאתי את מצב השוק.....אוקיי איפה אפשר להשיג 6%
רגיל 7%
אתה צודק, אני מוכן לקנות בסכומים גדולים, הכי זול שהשגתי זה 3%, אם יש יותר - אני ישמח לשמוע.רק הבאתי את מצב השוק.....
לא התכוונתי שאפשר להשיג בנקל ב6%....[זה יותר תלוי,בתקופות,זמנים,משווקים]
זה היה תשובה ל...
בני ברק???אתה צודק, אני מוכן לקנות בסכומים גדולים, הכי זול שהשגתי זה 3%, אם יש יותר - אני ישמח לשמוע.
אפשר דוג׳? {לא מוטל ספק חלילה בדבריך, אלא פשוט ככה זה גם יותר מוחשי וגם יותר אמין.. ובעיקר נדע מאיזה מוצר להיזהר..}אושר עד שמגר העלו מחירים
יש.יש כסא משרדי באושר עד?
יש בשמגר 4000יש בירושליים?
פוקס 5
מה רמת האחריות יש מושג?יש בשמגר 4000
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //