בבני ברק ישמישהו יודע אם יש מקפיאים?
מוזראני הייתי אתמול (שלישי) באושר עד ב"ב
ולא היה כריות וגם לא היה נראה באופק שהולך להגיע
כי הם מילאו בכל המדף של הכריות משהו אחר...
יש את המקפיא ב700 ש"ח?בבני ברק יש
יש את המקפיא ב700 ש"ח?
ואם כבר .. עוד שאלה, יש שמה אפשרות להובלה כלשהיא?
יש לי אותי כמה חודשים (קניתי שם באזור ה 150 שח) בינתיים סבבה...מכירים את המיחם שיש באושר עד של טאגו-100 שח?
מומלץ?
יש כמה דגמים בעיקר סגנון של גוון זכוכית חלבי, בצורות שונות ועם מסגרת - קשה לתאר, אבל דווקא דגמים חמודים ממש. עם מחיר עוד יותר חמוד 80 - 100 ש"ח.יש סט צלחות?
אם כן מה המחיר? ואם אפשר תמונה...
בכללי האחריות של טאגו מסופקת ע"י חברה ממושב כנות שאיני זוכר את שמה, ולהם יש שירות ממש מעולה, בפרט במוצרים קטנים בד"כ ייתנו במיידי זיכוי באושר עד במלוא הסכום. - כמובן בלי התחייבות מצידייש לי אותי כמה חודשים (קניתי שם באזור ה 150 שח) בינתיים סבבה...
אפשר תמונות??יש כמה דגמים בעיקר סגנון של גוון זכוכית חלבי, בצורות שונות ועם מסגרת - קשה לתאר, אבל דווקא דגמים חמודים ממש. עם מחיר עוד יותר חמוד 80 - 100 ש"ח.
400 ש"חמישהו יודע מה המחיר של המקררים המשרדיים?
והאם עדיין יש אותם?
אתמול ראיתי טינקו וגם רובוטיש בבני ברק שואב שוטף?
יש לי אותו חודשיים והשבוע הוא נהרסמישהו מכיר את המינבר שמוכרים באושר עד בני ברק ב- 699
נכון להיום יש רק ב79עכשיו אין?
ביונדאי i30 זה נכנס, אם יש לך איך להשיגיש את המקפיא ב700 ש"ח?
ואם כבר .. עוד שאלה, יש שמה אפשרות להובלה כלשהיא?
מה נהרס? איך מתקינים אותו? ואיך הטעם של המים?יש לי אותו חודשיים והשבוע הוא נהרס
מישהו יודע איך ממשים אחריות??
לא בטוח ששמרתי את הקבלה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //