אושר של ילד

• הוסף לסימניות
צולם בספונטניות.
אשמח לשמוע חו"ד
מטוב ועד רע ;)
תודה

בד"כ התמונות שלי קרות
הפעם שיניתי,
זה טוב או לחמם עוד?

קבצים מצורפים

• קטן1.jpg
    KB 345.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ילד מתוק ותמונה מהממת!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
ילד מתוק!
מצריך חימום, וגם לא בטוחה לגבי הגרעיניות...

• הוסף לסימניות
תמונה מותק!
הרבה יותר לחמם

משו כזה

קבצים מצורפים

• קטן2.jpg
    KB 114.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;1838216:
תמונה מותק!
הרבה יותר לחמם

משו כזה

אני לא יודעת למה כשאני מחממת
זה נראה לי מספיק ואז את מראה לי
שצריך הרבה יותר!
אני פשוט צריכה להעיז...
תודה!

• הוסף לסימניות
עזבי שנייה עריכה, על איזה wb צילמת? (תנסי להגיע לצבעים נכונים יותר בצילום עצמו)

• הוסף לסימניות
שרה בWB יש לך אופציה של K חוץ מכל מיני סמלים שמש בית ענן וכו עם את בוחרת את האופציה של K יש לך אפשרות שם לשחק עם המספרים שזה בעצם המעלות חום וקור של התמונה תנסי לשחק שם בכמה אופציות תתחילי דומה מאיזור של 5500 בחוץ תעלי או תרדי ותראי את התוצאה כמה שהמספר גבוה יותר התמונה מקבלת צבעים חמימים יותר וכמה נמוך יותר התמונה מקבלת צבעים קרים וכחולים תנסי שם ותאי שאת שולטת גם בגוונים של התמונה - המון הצלחה
ואגב את יכולה לנסות גם עם הסמלים שמוכנים שם - שמש צבעים חומים
ענן צבעים אפרפרים תשחקי עם זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה