אותה גברת בשינוי אדרת :(

• הוסף לסימניות
קרה מקרה מצער... מכונה שלמה של מגבות הפכה את עורה וכל הוורוד- לבן- שמנת הפך לתכלת. בחלק מהמקרים זה יפה דווקא אבל בחלק ממש לא:rolleyes:

כנראה ירד צבע מאחד הפריטים, אין לי מושג למה, הכל נראה כרגיל.
מה אפשר לעשות? (אולי נחליף קרמיקה במטבח או באמבטיה לתכלת?:p)

רוב המגבות ורדינון, חלק ממש חדשות, אנא תנו עיצות בדוקות, חבל לי להרוס אותן.

בתודות רבות!!

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי במשך הזמן, עם הכביסות הצבע מתמתן ויורד
אבל לא יודעת עד איזו רמה ועד כמה שלך השתנה.
(אצלך קצת שונה כי התחלף מכהה (ורוד) לבהיר (לבן) כמו האפקט של הכלור בעצם.)

אני יודעת שחולצות לבנות שנהיו ורודות או כל צבע אחר בכביסה, משרים עם חלב. הרבה חלב ואח"כ מכבסים וזה מסתדר.
*יש כאן מישהי שאמרה שנשאר לה הרבה חלב מפסח...;)

• הוסף לסימניות
:)
:(

השתנה הצבע, זה מוזר לחלוטין. לא יצא לי לפגוש כזה דבר. מגבת ורודה לחלוטין הפכה תכולה לחלוטין ללא סימן לצבעה הקודם.

• הוסף לסימניות
לצערי, אוכל רק לומר לך - להתרגל לצבע החדש.
גם לי קרה כנ"ל לפני כמעט שנתיים - מגבות שרובן היו חדשות, ועד עתה לא חזרו לצבען המקורי.
(אצלי, זה קרה בגלל מגבת אדומה חדשה שהורידה צבע לכל שאר המגבות, וכך התכולה והירוק-בהיר הפכו להיות כתום/ורדרד... עוד אחת בצבעי צהוב לבן נהיתה צהוב ורוד... והירוק הכהה נהיה ירוק פחות רענן.)

• הוסף לסימניות
קרה לנו מקרה דומה עם מפת שמנת שהפכה תכלכלה וכן מפה לבנה.
לפני הייבוש השרתי עם מיץ לימון (טרי) בנוסף חלב מים ו- קליה (ורוד), בלי להתקמצן.
לכבס במעלות הכי גבוהות שאפשר לפריט (אני שמתי על 60).
התוצאה היתה שהמפה הלבנה- ירד לחלוטין והיא ממש צחורה, המפה השמנת עדיין עם גוון תכלכל אבל בהיר יותר.סוג הבד שונה ממפה למפה. כניראה זאת הסיבה, אבל שווה ניסיון בכל אופן.

• הוסף לסימניות
אוקסיג'ן עלול להוריד את הצבע המקורי מהמגבות?

• הוסף לסימניות
חלב?:eek:
השריתי פעם בחלב, בגד חדש שנצבע,
והריח החמוץ לא יצא עד היום:(:eek:

• הוסף לסימניות
מי מכבס ביחד?
זה כנראה פריט קטן שפתאום הוריד צבע באופן מוזר ביותר. כי לא שמתי שום דבר חדש לגמרי וזה עדיין לא קרה בכלל בכביסות קודמות.

• הוסף לסימניות
משתתפת בצערך. מנסיון.):

• הוסף לסימניות
לי זה קרה פעם(איזה עוגמת נפש....)
מה שעשיתי זה שפשוף מסיבי עם סינטבון.
עבודה קשה.
ממש לשפשף כל אזור, עד שהכתם כמעט יורד, או יורד לגמרי,
ולהכניס למכונה.
זה עזר.
אבל בהחלט היתה עבודה קשה,
בעיקר אם מדובר על ערימה של בגדים או מגבות או מה שלא יהיה.

• הוסף לסימניות
זהירות - שמנה לב,
מה שקרה לך, יכול לקרות גם לבאלעבוסע הכי גדולה שממיינת הכי טוב את הכביסה
וכל זאת בגלל - התווית!
קרה לי (לא שאני הבאלעבוסטע הכי גדולה...;)) במכונה של גופיות חדשות של תינוק שהפכו לירוקות בגלל הדפס ירקרק בתויות. נס שהוא בן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה