כללי אותו כרטיס על שלל סקיצותיו ונסיונותיו..

• הוסף לסימניות
2 הראשונים הם הצד הפנימי ושלושת האחרונים צד אחורי. מה לדעתכם עדיף?

קבצים מצורפים

• cartis_rgb_low.jpg
    KB 35.7 · צפיות: 15
  • try3.jpg
    KB 24.6 · צפיות: 10
  • 4.jpg
    KB 37 · צפיות: 10
  • 2.jpg
    KB 44.8 · צפיות: 12
  • 3.jpg
    KB 39.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה!

הייתי הולכת על השני גם בקדימה וגם אחורנית
אם כי באחורנית הייתי עושה רקע חלק יותר בלי פירורים

אני חושבת שב"מתנות בעבודת יד"
כותבים מתנות עבודת יד - בלי ב'
הצלחה

• הוסף לסימניות
לגבי הפונט באנגלית- תחליפי לסנס-סריפי.

• הוסף לסימניות
דעתי היא, שרצת מהר מדי מהלוגו לכרטיס.
יש עוד הרבה מה לעבוד על הלוגו לענ"ד, והוא לא מהווה בסיס טוב לשפה גרפית, מה שבא לידי ביטוי בצורה מאוד ברורה בכרטיס. כשמקיעים בלוגו איכותי ונכון, אח"כ פיתוח שאר האלמנטים הרבה הרבה יותר קל.

• הוסף לסימניות
דעתי היא, שרצת מהר מדי מהלוגו לכרטיס.
יש עוד הרבה מה לעבוד על הלוגו לענ"ד, והוא לא מהווה בסיס טוב לשפה גרפית, מה שבא לידי ביטוי בצורה מאוד ברורה בכרטיס. כשמקיעים בלוגו איכותי ונכון, אח"כ פיתוח שאר האלמנטים הרבה הרבה יותר קל.
אשמח להחכים

• הוסף לסימניות
הסתכלי באשכול בו העלת את הלוגו לחוות דעת
ברוך השם, רוב התגובות היו מאוד מפרגנות ואני אישית שלמה מאוד עם הלוגו. אני לא חושבת שרצתי מהר מדיי כיוון שהיה כאן תהליך ארוך של עבודה וחשיבה. כן אשמח לקרוא הסבר מנעמה לגבי כוונתה, זה הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;767620:
ברוך השם, רוב התגובות היו מאוד מפרגנות ואני אישית שלמה מאוד עם הלוגו. אני לא חושבת שרצתי מהר מדיי כיוון שהיה כאן תהליך ארוך של עבודה וחשיבה. כן אשמח לקרוא הסבר מנעמה לגבי כוונתה, זה הכל.

בכיף...

• הוסף לסימניות
אין לי עניין לבדוק תאריכים, אבל לפי מה שזכור לי מדובר על סקיצות ללוגו שהעלית לחוו"ד ראשונית לפני ימים ספורים ביותר, ופתאום אני כבר רואה סבב שני של סקיצות לכרטיס...
תהליך עבודה נכון על לוגו בדרך כלל לוקח יותר זמן של הבשלה.
לי יש תחושה שרצת מהר מדי מהבעיה לפתרון (והרי המקצוע שלנו, בצורה מזוקקת, הוא מציאת פתרונות לבעיות). הגדרת לעצמך שמדובר על עסק צבעוני ויצירתי, והלכת על הביטוי הכי אינסטנט לכך - טיפוגרפיה בצבעי הקשת + "שבלולי" אילוסטרייטור מוכנים.
אני רואה הרבה בעיות גרפיות בלוגו, מבחינה של קומפוזיציה, צורניות, טיפול בטיפוגרפיה ועוד.
אבל מעבר להכל אני לא רואה פה שום קונספט שמחזיק את הלוגו (לצורך העניין אם אמרנו שעיצוב במהותו הוא פתרון בעיות, בואי נגדיר "קונספט" כמציאת פתרון רעיוני אינטליגנטי לבעיה).

השילוב של מחסור בקונספט עם צורניות חלשה, יוצר מצב של העדר יכולת לפתח שפה גרפית טובה, שתחזיק כרטיס, פלאייר, פולדר, שלט, ווטאבר. כשיש את שני המרכיבים האלה אפשר בקלות רבה לעצב כל פריט תדמיתי לפי אותו קו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;767634:
אין לי עניין לבדוק תאריכים, אבל לפי מה שזכור לי מדובר על סקיצות ללוגו שהעלית לחוו"ד ראשונית לפני ימים ספורים ביותר, ופתאום אני כבר רואה סבב שני של סקיצות לכרטיס...
תהליך עבודה נכון על לוגו בדרך כלל לוקח יותר זמן של הבשלה.
לי יש תחושה שרצת מהר מדי מהבעיה לפתרון (והרי המקצוע שלנו, בצורה מזוקקת, הוא מציאת פתרונות לבעיות). הגדרת לעצמך שמדובר על עסק צבעוני ויצירתי, והלכת על הביטוי הכי אינסטנט לכך - טיפוגרפיה בצבעי הקשת + "שבלולי" אילוסטרייטור מוכנים.
אני רואה הרבה בעיות גרפיות בלוגו, מבחינה של קומפוזיציה, צורניות, טיפול בטיפוגרפיה ועוד.
אבל מעבר להכל אני לא רואה פה שום קונספט שמחזיק את הלוגו (לצורך העניין אם אמרנו שעיצוב במהותו הוא פתרון בעיות, בואי נגדיר "קונספט" כמציאת פתרון רעיוני אינטליגנטי לבעיה).

השילוב של מחסור בקונספט עם צורניות חלשה, יוצר מצב של העדר יכולת לפתח שפה גרפית טובה, שתחזיק כרטיס, פלאייר, פולדר, שלט, ווטאבר. כשיש את שני המרכיבים האלה אפשר בקלות רבה לעצב כל פריט תדמיתי לפי אותו קו.
נעמה היקרה,אני מודה לך על התשובה המפורטת אף על פי שאני לא מסכימה עם הנאמר. אני חושבת שבעיצוב מלבד התזות והתאורית המפוצצות (שבעיקר נלמדות במסלולים הארוכים של המקצוע לטוב ולרע) יש גם ענין של גישה בסיסית וחיבור לעבודה שלך ממקום רגשי ופחות תאורטי.אומנם אין לי ספק שמבחינה מקצועית את עולה עלי עשרת מונים (והוותק משחק כאן תפקיד חשוב) ואף על פי כן כרגע אני בוחרת (כמובן באישור הלקוחה) להשאר עם הלוגו הזה נטול היומרות וההגדרות. אני מעריכה אותך כאחת התותחיות כאן (וזאת הסיבה שרציתי מאוד לקרוא את חוות דעתך) ואולי בעוד כמה שנים אסתכל על הלוגו הזה ואדבר כמוך..(-: ימים יגידו.

• הוסף לסימניות
איזה יופי, משדר אומנות צבעוני ומרשים. לדעתי מספר 1 ומהצד השני - האחד לפני אחרון.
עבודה מקסימה ונהדרת. והכל כפי שאת רואה עניין של טעם. וכנראה שהטעם שלי מתמזג עם שלך.
תמיד יהיה מי שיגיד כך ומי שיגיד הפוך... צריך לדעת לשמוע גם וגם ולקחת קצת מכאן וקצת משם כביקורת בונה
בהצלחות גדולות

• הוסף לסימניות
תיארתי לעצמי שכך תגיבי ואף על פי כן כיבדתי את בקשתך לנסח ביקורת.
אני מקווה שההשקעה בכתיבה תשרת מעצבים אחרים, שיבחרו לקחת את הידע שכינית "תיאורטי" למקומות מאוד מעשיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vmydesign;767654:
איזה יופי, משדר אומנות צבעוני ומרשים. לדעתי מספר 1 ומהצד השני - האחד לפני אחרון.
עבודה מקסימה ונהדרת. והכל כפי שאת רואה עניין של טעם. וכנראה שהטעם שלי מתמזג עם שלך.
תמיד יהיה מי שיגיד כך ומי שיגיד הפוך... צריך לדעת לשמוע גם וגם ולקחת קצת מכאן וקצת משם כביקורת בונה
בהצלחות גדולות
תודה (-: מעודד בהחלט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;767658:
תיארתי לעצמי שכך תגיבי ואף על פי כן כיבדתי את בקשתך לנסח ביקורת.
אני מקווה שההשקעה בכתיבה תשרת מעצבים אחרים, שיבחרו לקחת את הידע שכינית "תיאורטי" למקומות מאוד מעשיים.
אני בטוחה ואני שוב חוזרת ומדגישה שאני מאוד מעריכה את זה שהשקעת מזמנך לכתוב עבורי ובאמת להחכים, ומלבד זאת מה שכתבת ישרת גם אותי כחומר מעשי הלאה, ולא רק מעצבים אחרים (-:.
.תודה ותזכי למצוות

• הוסף לסימניות
ראשית, אין צורך לחזור על הלוגו בשני הצדדים.
שנית, הלוגו לא משדר באותה שפה של עיצוב הכרטיס, מעבר לכך, הוא חיור ליד המוצר העשיר,
שלל הצבעים באותיות לוקח למקום ילדותי ולא רציני,
גם לדעתי, כמו נעמה, יש עוד מה לעבוד על הלוגו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה