אותו קומיקס בשני עיתונים

• הוסף לסימניות
אני מאיירת קומיקס בעיתון מסוים (בחו"ל) הזכויות הן שלי, האם מותר לי לפרסם את אותו קומיקס, (לא מיד, אלא אחרי חצי שנה +) בעיתון בארץ?..
לעיתון כאן- אני אומרת בבירור שזה כבר פורסם - וגם לוקחת מחיר בהתאם, השאלה היא, מבחינת העיתון בחו"ל -
אני צריכה לשאול אותם אם הם מסכימים?.. והאם השאלה לגיטימית בכלל? או שזה לא מקובל ומלכתחילה עדיף לא לשאול ולא לעשות את זה?
אשמח לכל תגובה - זה די דחוף לי

• הוסף לסימניות
ממש לא נראה לי שיש בעיה.
אני פרסמתי קומיקס בעלון מקומי בב"ב ועוד לפני שנגמר הוא התחיל להתפרסם בקרית ספר.
וכאן עוד מבדיל אוקיינוס...
הזכויות הן שלך ומותר לך.
אם את ממש רוצה ללכת לפנים משורת הדין, תודיעי להם. אל תשאלי.

• הוסף לסימניות
רק תיידעי את העיתון החדש שזה כבר התפרסם בעיתון אחר
יש כאלו שאכפת להם אפילו אם זה בארץ אחרת.
אם סוכם מול העיתון הראשון שהזכויות שלך לגמרי, ולא הוגבל השימוש בסיפור, אז אין בעיה.
אם הוגבל - יש בעיה.
השאלה מה סכמתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1852621:
רק תיידעי את העיתון החדש שזה כבר התפרסם בעיתון אחר
יש כאלו שאכפת להם אפילו אם זה בארץ אחרת.
אם סוכם מול העיתון הראשון שהזכויות שלך לגמרי, ולא הוגבל השימוש בסיפור, אז אין בעיה.
אם הוגבל - יש בעיה.
השאלה מה סכמתם.

לעיתון החדש - חשבתי מיד ליידע
מול העיתון הראשון - סיכמתי שהזכויות הן שלי - אבל לא פרטנו לפרטים. זה נקרא שלא הוגבלתי, הבנתי נכון?.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה