דרוש מידע אותיות בולטות לתליה על הקיר- איפה יש?

• הוסף לסימניות
מחפשת היכן יש להשיג אותיות -אולי אפילו מוארות- או עם פס לד מסביבן, אותיות בולטות כמו שרואים לפעמים בקישוטים של בתי ספר.
אותיות מניקל/ או זכוכית צבעונית או כל רעיון.
אודה מאד להכוונה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
האם יש למשיהו מידע על חנות שאפשר להזמין את הנ"K לפי אותיות/ גודל...

• הוסף לסימניות
יש בתי דפוס שעושים את זה
הם עושים חיתוך לפי הזמנה
אוכל לברר לך איפה אנחנו הזמנו

• הוסף לסימניות
איזה אותיות אתם עשיתם? כמה עולה?
תודה על שיתוף.
אותיות פרספקס חתוכות לפי גופן ועיצוב שהזמנו.
את הלד לא שמנו מאחורי כל אות אלא במסגרת ובצורות נוספו
עובי חצי ס"מ יצא מובלט מהקיר ממש יפה וגם קצת ברק

• הוסף לסימניות
מ
אותיות פרספקס חתוכות לפי גופן ועיצוב שהזמנו.
את הלד לא שמנו מאחורי כל אות אלא במסגרת ובצורות נוספו
עובי חצי ס"מ יצא מובלט מהקיר ממש יפה וגם קצת ברק
מתאים לכם להעלות תמונה?
וגם... עלויות. תודה.

• הוסף לסימניות
מ

מתאים לכם להעלות תמונה?
וגם... עלויות. תודה.
אין לי תמונה והעלות של שני קירות מלאי כיתובים הם בערך 1500 ש"ח אם אני לא טועה אוכל לברר לך תמספר ותשאלי

• הוסף לסימניות
בכמה אותיות מדובר?
אולי האותיות המאירות שלנו יתאימו?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 210.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
לא לזו הכוונה, האותיות שלכם כבר מאירות לנו את מדפי הבחורות...
אני רוצה לכתוב באחד החדרים איזו אימרה שמתאימה לי מאד, כ-7 מילים, ואני מחפשת איך ואיפה....
זה אמור להשתלב עם ציור קיר שאני מתכננת.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה