כללי אותיות מסתתרות

• הוסף לסימניות
ק.ר.ד.צ

• הוסף לסימניות
א. מונוגרם מקסים!
ב. ק, ר, נ, ד. אולי גם ג.

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם האות פ נמצאת שם

• הוסף לסימניות
ק,ר,ט,נ,ד,א,ו,ל,ש,ג,ס,פ, ואולי גם ת.
מדהים ממש!
הייתי מדגיש היכן נמצאת כל אות, אבל אין לי כח לזה...

יישר כח!

• הוסף לסימניות
חבר'ה, להתמקד יותר בבקשה...
זה מונוגרם, ולא איזה כתב סתרים שמכיל משפט שלם.

• הוסף לסימניות
נראה לי ק, נ, ד, ודאי. או ק, פ, ד.

• הוסף לסימניות
אי חושב שאפשר אולי לשנות גוון טיפה להדגיש את האותיות הרצויות

• הוסף לסימניות
אליפות, ואוו!
מהמםםם

• הוסף לסימניות
קרנ?
המונוגרם מאד מאד יפה, ואת האותיות בדר"כ מחפשים אחרי שמציצים בתוך ההזמנה לראות את השמות...

• הוסף לסימניות
מונוגרם מדהים ביופיו!
האותיות לא ממש ברורות
וזה מה אני רואה: ק.ג.ר.נ/ד

• הוסף לסימניות
אם זה אמור להיות ברור אז זה לא.
יפה זה כן...
כל אחד מצא כמה אותיות שהוא רצה...
אולי לעשות את האותיות בגוון שונה, טיפה יותר אפור, או הכל אפור וזה שחור.

• הוסף לסימניות
אוקי,
אז האותיות הן ק',ר',ד'.
יש עניין לעבוד יותר על האותיות שתהיינה יותר ברורות, ואז אוכל להשאיר הכל באותו גוון,
או להשאיר את האותיות כמו שהן ורק להחליף את הגוון?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 39.2 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
מצויין
את הר' אולי לסדר שלא יראה כ'

• הוסף לסימניות
האמצעי באפור כהה יותר (אם רצונך שיקלטו מיד) או השמאלי.
הר' לא נראה כ'; מקסימות נוטה לפ'.

שוב, מונוגרם מיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה