כללי אותיות רשיות בלועזית

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט ברוסית שיש בו בהרבה מילים אות ראשונה גדולה. (אות גדולה כמו A במקום a)
יש אפשרות להוריד את כולם בבת אחת לאותיות קטנות, שכל הטקסט יהיה אותיות קטנות.?

• הוסף לסימניות
איפה? בווארד? באינדיזיין?

בווארד ניסית לעשות Format/Change case/Lower case ???
או יש אופן ע"י חפש והחלף.

• הוסף לסימניות
על מילה אחת אני יודע.. המקש קיצור של זה הוא שיפט F3 הבעיה על טקסט שלם מה עושים..
אבל עליתי על הבעיה..
כאשר אני בוחר טקסט שלם (Ctrl + A) ויש תווים בעברית אז זה לא עובד "שינוי רשיות"
אולם עשיתי בחירה של שפה רוסית בלבד, ואת ה"שינוי רשיות" עבד כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
עזריאל, בוורד: פשוט תעשה שיפט+f3 כמה פעמים, עד שאתה מגיע לסגנון הרצוי. וזה עובד על כל טקסט הבחירה.
באינדיזיין: Type/change Case/lowercase
בקורל: Text/change Case/lowercase

_____

עכשיו אני רואה את הבעי' והפתרון כשיש גם מילים בעברית. השאלה באיזה תוכנה.
ותמיד אתה יכול לעבוד גם חפש והחלף.

• הוסף לסימניות
ונתנו10 <script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_47033", true); </script>
עיצוב גרפי

תודות: 593
קיבל 642 תודות ב 386 הודעות

כמה הודעות ונתנו כתב?

• הוסף לסימניות
יש לך הוכחה שונתנו אי פעם כתב משהו? :)

• הוסף לסימניות
אני שמתי לב מזמן שמדי פעם הוא מאפס את הודעותיו!!!

הוא הרי כותב פה כמויות של עזרה ורעיונות והערות, לי לבד עזר באיזור ה-100 פעמים...:)

מפחד עריכה וזריקה לא העזתי לכתוב זאת, חן חן.

• הוסף לסימניות
כשתהיי מנהלת...

ו...... יש עוד כמה דברים שתדעי אז...

• הוסף לסימניות
אסור לספר:p...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה