כללי אות בספר תורה

• הוסף לסימניות
עשיתי קצת שינויים מה דעתכם ? איזה מהם עדיף? איזה שינויים הייתם ממליצים לי ?

קבצים מצורפים

• תורה4 copy.jpg
    KB 644.8 · צפיות: 17
  • תורה2 copy.jpg
    KB 650.7 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הראשון
ואת תמונת הרבי הייתי ממסגרת או מקטינה

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה על הראשון , ואת הסרט אולי עדיף באדום, יותר משדר יוקרה לדעתי.
:)

• הוסף לסימניות
הראשון מוצלח.
את הב"ה צריך לסדר - להקטין. לשנות לשחור ולסדר את ה-". אולי אפילו לשים אותו משמאל לסרט.
התמונה של הרבי לא יושבת טוב.

• הוסף לסימניות
איזה יופי...
הראשון מנצח לטעמי

• הוסף לסימניות
הראשון.
הייתי ממליצה להגדיל את התמונה של הרבי. ולמזגר או\ו לתת לה אלכסון.
לא אהבתי את ההוספה בתוך המדליה.
אמרו נכון שצבע בורדו היה משדרג את זה המון.

• הוסף לסימניות
הראשון מוצלח יותר. את תמונת הרבי הייתי מגדילה.
בכותרת "וזאת לתעודה" הרווח מידי גדול בין 2 השורות. וכן הם בפונט דק. כדאי לעבות אותם.
כדאי לדעתי, את כל הטקסט לעשות בצבע חום כהה
המרכאות בבס"ד ובפסוק "תורה ציוה.." לא נכונות.

• הוסף לסימניות
איך עושים מרכאות נכונות בפסוק ?

• הוסף לסימניות
הראשון...
וכנ"ל להחליף צבע לסרט

• הוסף לסימניות
הראשון טוב. אני חושבת שאת המילים "וזאת לתעודה" צריך לשים בפונט קצת יותר חסידי כזה. יותר מעוטר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה