זהב ? אפשר לחשוב - לא שווה את הסיכון - מילה שלי.העיקר להתקרב למכרות הזהב אצלכם![]()
![]()
ואני עז??זהב ? אפשר לחשוב - לא שווה את הסיכון - מילה שלי.
אולי תגידי לי היכן את גרה - זה אולי יכול לחסוך לך את החפירות...
[אפשר כמובן באישי]
לאוהבי יצירה שאריות כאלו זה מכרה זהב...!זהב ? אפשר לחשוב - לא שווה את הסיכון - מילה שלי.
אולי תגידי לי היכן את גרה - זה אולי יכול לחסוך לך את החפירות...
[אפשר כמובן באישי]
התחלתי לדסקס איתך..תעני לי ונמשיךלאוהבי יצירה שאריות כאלו זה מכרה זהב...!
יש לי 2 בנות (בנות 9,11) שאוהבות מאד לעשות קיטנה לבנים הקטנים לשכנים ולבני דודים, הרעיונות שלהן ליצירות מפתיעות גם אותי... 'יש מאין' זו ההגדרה.
אם תפנקי אותן ב'זהב' הזה יהיה לנו פה מרתק בשעות אחרי הצהרים, אני מנסה לעשות סדר מה עוד להכניס לשעות האלו שהם יהיו מרותקים... הכל בזכותך!
אולי לא מתאים לפורום הזה אבל בכל זאת מוסר השכל...:ואני עז??
ואם החכמנו . גדלנו לפחות זה.אולי לא מתאים לפורום הזה אבל בכל זאת מוסר השכל...:
מספרים על יהודי שהיה מגיע כל יום בחצות לכותל המערבי ובוכה בקולי קולות -
רבש"ע אני רוצה לזכות בלוטו - בבקשה - אתה יודע את מצבי - רק פעם אחת וזהו
יום אחרי יום שנים על גבי שנים - בכי וצעקות -
עד שזה נמאס למעלה ואמרו המלאכים "די מספיק אי אפשר עם הצעקות שלו - תנו לו לזכות פעם אחת ודי ,יהיה כבר שקט..קם מלאך חכם אחד ואמר - כבר מזמן הוא יכל לזכות בלוטו -
הוא פשוט לא קנה אף פעם כרטיס להגרלת הלוטו.."
אף פעם לא ביקשת..איך הגענו כבר לדיר עזים![]()
זהו ,נגמר אוצר הסופרלטיביםואם החכמנו . גדלנו לפחות זה.
לא ידעתי שצריך טפסולוגיה
התחכמולוגיה. רצינולוגיה ופרוטקצולוגיה.
יש ילדים שהיו שמחים עם זה... זה היה עושה להם את היום... ולאמא שלהם קצת שקט....,את כל שארית הפסיפס שנשאר מהיצירה זורקים לפח..[]
נראה לי שאני שולחת את כל הבנות כאן למחלקת התברואה של עיריית תל אביב ...יש ילדים שהיו שמחים עם זה... זה היה עושה להם את היום... ולאמא שלהם קצת שקט....
למשל הילדים שלי, הם חיים על יצירות...
ו....חשבתי שזה קוביות מספו או משהו כזה.
אז... אני מחכה לשקית "זבל"![]()
מה??? זה כבר הגיע לתל אביב?! למה לא עצרת את המשאית???נראה לי שאני שולחת את כל הבנות כאן למחלקת התברואה של עיריית תל אביב ...![]()
את לא מעודכנת כנראה...יש חיים מחוץ לביתר עילית...מה??? זה כבר הגיע לתל אביב?! למה לא עצרת את המשאית???![]()
מאיפה החלטת שאני גרה בביתר עיליתיש חיים מחוץ לביתר עילית...
אות - לי זה בתל אביב..
לא החלטתי -מאיפה החלטת שאני גרה בביתר עילית
ואני הבנתי מההודעות שלך שאות-לי נמצא בפתח תקוה...![]()
סליחה על האיכות.מקסים - לגמרי נחת
איכות התמונה לא משובחת אז שאלה - מזה המילוי ? אקרילן ?!
ח ח ח חה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //