כללי אות ראשונה מודגשת וגדולה

• הוסף לסימניות
באינדיזיין - עמודה אחת מתוך טבלה, האותיות הראשונות של המילים בתוכה צריכות להיות מודגשות וגדולות משאר הטקסט. כרגע הטקסט כולו בגודל אחיד ורגיל (לא מודגש).
איך אני עושה את זה?
יש איזה חיפוש והחלפה? אולי גרפ?
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;1112840:
באינדיזיין - עמודה אחת מתוך טבלה, האותיות הראשונות של המילים בתוכה צריכות להיות מודגשות וגדולות משאר הטקסט. כרגע הטקסט כולו בגודל אחיד ורגיל (לא מודגש).
איך אני עושה את זה?
יש איזה חיפוש והחלפה? אולי גרפ?
תודה!!

כל תחילת שורה, אפילו בתוך פסקה, או כל תחילת פיסקה?
תחילת פסקה עושים בסגנונות מקוננים, או אות פתיח, או גרפ סטייל.

• הוסף לסימניות
כל תחילת מילה בכל תא באותה עמודה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי?
כולם הלכו לישון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;1112889:
מישהו יודע אולי?
כולם הלכו לישון?

כל תחילת מילה ממש?
תכניס בגרפ סטייל של הסגנון פסקה:
חיפוש של:/s/S
(משמאל לימין)
תכניס סגנון תו רצוי.

• הוסף לסימניות
אני מנסה, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא מצליח לי
אולי תוכל לפרט יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ד.;1112904:
לא מצליח לי
אולי תוכל לפרט יותר?

מה בדיוק אתה עושה, ומה קורה?
האם יש סגנון םסקה לטקסט הרצוי?
האם הכנסת לסגנון זה בגרפ סטיי/ל את.הקוד שכתבתי(\s\S) עם האס הקטנה קודם וגם נתת שם סגנון תו גדול כרצוי לך?

אם כן נסה עם / במקום \ אולי החלפתי בטעות. איני מול התוכנה כעת.

רק הבהרה: סדר הקוד: קו נטוי, אס קטנה,קו נטוי,אס גדולה.

• הוסף לסימניות
עשיתי כך ונושעתי.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה