מידע שימושי אזהרה - בידקו על מה אתם חותמים ותחסכו עגמת נפש

• הוסף לסימניות
שמעתי טענה שכל אלו שהצליחו להוציא קצבה דרך הארגונים היו מצליחים גם לבד ע"פ רוב
ואלו שלא מצליחים לבד לא יצליחו גם איתם
מניח את זה כאן למרות שאני לא יודע אם זה נכון
ממש לא נכון, (מניסיון אישי).

• הוסף לסימניות
אזהרה נוספת!
היום ראיתי חוזה של איזה נכה, שחתם בלי להבין על מה הוא חתם, שגם אם המוסד לביטוח לאומי ישלול ממנו את הקצבה לאחר זמן מאיזה טעם (כגון שאחוז הנכות ירד) או שהסכום שהמדינה נותנת לנכים יקטן מאיזה סיבה (למשל שהאוצר יחליט להקטין את התשלומים לנכים) גם אז יצטרך הנכה לשלם לפי מה ששלמו לו בחודש הראשון *50 חודשים * 15 אחוז.
כשהסברתי לו על מה הוא חתם הוא היה המום, כרגע אני מנסה להצילו מחתימה המסוכנת הזו.
סתם מעניין
זה חוקי?
הרי יש חוק ברור בעניין (לא מכירה אבל יודעת שיש הגבלה כמה מותר לגבות)

• הוסף לסימניות
כך עשיתי ואני רוצה שהוא יהיה באתר כדי לכתוב את המייל ולמחוק מיד.
אתה מודע לזה שאין באמת מייל "אנונימי"?
אין לי מושג איך (אני לא בתחום הזה),
אבל מניחה שאפשר לדעת מאיזה ip המייל נפתח/נוצר.

תברר האם אפשר חוקית בהוראת בית משפט לקבל את הפרטים מגוגל, ואם אכן אפשר, אז אתה לא באמת "מוגן".
[אם "אקר" יביא "להם" מידע, לא בטוח שזה ראיה קבילה בבית משפט].

*בלי להתערב בגופו של שרשור/גורמים וכו*

• הוסף לסימניות
סתם מעניין
זה חוקי?
הרי יש חוק ברור בעניין (לא מכירה אבל יודעת שיש הגבלה כמה מותר לגבות)
החוק משמש להמלצה בלבד לצערנו ויש בו פירצות...

• הוסף לסימניות
זה ממש לא חוקי, אבל רוב האנשים מפחדים מעורך דין שנון ותקיף שמפציץ להם את המייל עם נוסחאות מתוחכמות של 'להלן' או 'לדברי מרשי' וכן כל כיוצא בזה, ומרוב פחד הם מזדרזים לשלם.

• הוסף לסימניות
אני פה. אפשר בבקשה את המייל?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני פה. לכתוב לך במייל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה