כללי אזהרה | הודעה חשובה, אנחנו מבקשים מכל המשתמשים להכנס לקרוא!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ביממה האחרונה, נפתחה כאן לצערי הודעת תלונה נגד חברת אינטרנט כלשהי.
מבלי להתייחס לתוכן התלונה האם היא מוצדקת או לא, אני מעוניין שוב להדגיש:

ההודעות באתר כאן חייבות להיות ענייניות ומקצועיות בתחום העיצוב הגרפי, או בפורומים האחרים לתחום הפורום (צילום, איור וכו').

האתר כאן אינו מדור צרכנות, אנו לא מסכימים בשום פנים ואופן שמשתמשים ינצלו את האתר כדי לפתוח תלונות על חברות מסחריות או גופים כלשהם, מכל סוג שהוא.

יש ברשת מספיק אתרים אחרים שאוהבים נושאים כאלו, יש בכלל מדורי צרכנות רבים.
כאן זה מוריד את הרמה של האתר, זה לא מתאים לפרוג.

בתקוה להבנה
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
"האתר כאן אינו מדור צרכנות, אנו לא מסכימים בשום פנים ואופן שמשתמשים ינצלו את האתר כדי לפתוח תלונות על חברות מסחריות או גופים כלשהם, מכל סוג שהוא."

מה הקשר?
אני אישית חושבת שזה בדיוק המקום לתלונות כאלה,
מדובר בנושא שקשור ישירות לתחום המקצוע שבו אנו עובדים,ואולי זה מה שיגרום לשיפור השירות של החברות שחושבות שמי ששילם נמצא בכיס שלהם ולא משנה מה,

אין לי כלום נגד רימון,אני מדברת באופן כללי לחלוטין.

מצטערת, לא הצלחתי להבין---

• הוסף לסימניות
אנסה להסביר.
נכון שזה יכול לעזור, אבל זה לא מיועד לכך.
ובמקביל יש מקומות שכן מיועדים לכך.
מעבר לכך, נכון שזה יכול להיות נפלא שיהיה אתר שיוכל כל אחד לשפוך קיטור על חברות שאיתם הוא עובד, אבל האתר צריך להיות בנוי לכך ומיועד לכך, הן מהצד הטכני והן מהצד המשפטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;519034:
מעבר לכך, נכון שזה יכול להיות נפלא שיהיה אתר שיוכל כל אחד לשפוך קיטור על חברות שאיתם הוא עובד.
אמנם לא ראיתי את האשכול הבעייתי,
אך כמדומני שכמו שב'פורום צילום' מתאים לכתוב חו"ד ביקורת או תלונה על חברה שמייצרת מצלמות, כך בפורום של גרפיקאים מתאים ושייך לתת ביקורת על ספק אינטרנט.
זו דעתי הקטנטנה.
(חיים, אך כמובן שאני מבטל אותה בפני גדולים ממני!...)

• הוסף לסימניות
הוא מתכוון, כאילו, תעזבו אותנו מכל התלונות האלו ואל תגרמו לנו להסתסך עם גוף כזה או אחר.
וואלה צודק. אף אחד לא מצפה מפרוג להוות במה פתוחה בכל נושא.

אגב לאו דווקא שזה מוריד את הרמה. ייתכן שלהפך.

• הוסף לסימניות
ומה עם לשון הרע? שכחתם?
מותר לאדם להתלונן על השני כשיש לשון הרע בדבריו?
גם כתיבה היא בכלל לשון הרע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;519034:
אנסה להסביר.
נכון שזה יכול לעזור, אבל זה לא מיועד לכך.
ובמקביל יש מקומות שכן מיועדים לכך.
מעבר לכך, נכון שזה יכול להיות נפלא שיהיה אתר שיוכל כל אחד לשפוך קיטור על חברות שאיתם הוא עובד, אבל האתר צריך להיות בנוי לכך ומיועד לכך, הן מהצד הטכני והן מהצד המשפטי.

אדרבא.
תפתח תת קטגוריה של צרכנות שהוא יהיה המקום של זה,
לפרוג היום יש כח,
מה שכן תנסח כללים הוגנים לפרסום מודעה,
או לאחר בדיקת מנהל וכד'.

• הוסף לסימניות
מיג, בהחלט רעיון...
לדעתי כל החברות האלה צריכות לדעת שיש השלכות לשירות שהן נותנות, לטוב ולרע... וזה נראלי מאוד יעזור לכל החברים פה בפורום, אולי כך נקבל שירות טוב יותר מכולם....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;519126:
אדרבא.
תפתח תת קטגוריה של צרכנות שהוא יהיה המקום של זה,
לפרוג היום יש כח,
מה שכן תנסח כללים הוגנים לפרסום מודעה,
או לאחר בדיקת מנהל וכד'.

מה זה חסר?

פרוג=אתר מקצועי בלבד

• הוסף לסימניות
העברת ביקורת על חברה אינה עבירה על החוק, (עדיין...) ולא נראה לי שיש אפשרות לבא בטענה כלשהי למחזיק האתר על כאלו דברים.
החברה הנ"ל זכתה להרבה פרסומת באתר זה עד היום. הגיוני שיהיו גם ביקורות. זוהי מדינה חפשית.

מדור צרכנות בעיתון למשל, איזה גב משפטי יש לו? כוחו בא רק מכח החשיפה שיש לו.
אין סיבה שלא לנצל את כח החשיפה של פרוג לטובת הגולשים.

• הוסף לסימניות
מה שלי נראה זה שאנחנו לא משלמים כדי ליהנות מהפורום הזה, אז לפחות שנקשיב למנהל, לא ?

• הוסף לסימניות
הם לא מתלוננים הם מציעים
תמר באמת תסכימי שאיפה שאת מפרסמת שם בדיוק ילכלכו עליך?
אני הייתי תופס את הרגליים והולך (טוב כי האגו שלי בשמיים עסקית זה לא משתלם) 

• הוסף לסימניות
כולם צודקים
פותח האשכול - שמבחינתו זה ה-מקום לפתוח אשכול על שירות לקוי של חברה שהקשר שלה לעבודת הגרפיקאי ברור בהחלט.
מנהל האתר - שלא צריך לסבול מהחרמת אותה חברה את אתרו (בפרסומות וכו') וכן מבעיות משפטיות שעלולות לצוץ בעקבות האשכול.
אבל כיון שב"כביש" צריכים להיות חכמים ולא צודקים, ובהתחשב בזה שמנהל האתר הוא בעל האתר, המסבסד שלו והמתחזק שלו, מובן שהגולש צריך לבטל דעתו בפני בעל הבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;519396:
כולם צודקים
פותח האשכול - שמבחינתו זה ה-מקום לפתוח אשכול על שירות לקוי של חברה שהקשר שלה לעבודת הגרפיקאי ברור בהחלט.
מנהל האתר - שלא צריך לסבול מהחרמת אותה חברה את אתרו (בפרסומות וכו') וכן מבעיות משפטיות שעלולות לצוץ בעקבות האשכול.
אבל כיון שב"כביש" צריכים להיות חכמים ולא צודקים, ובהתחשב בזה שמנהל האתר הוא בעל האתר, המסבסד שלו והמתחזק שלו, מובן שהגולש צריך לבטל דעתו בפני בעל הבית.
מה שיוחלט ע"י חיים דיקמן כמובן נקבל. אבל כרגע זה עלה לשולחן הדיונים, ואנשים מביעים דעתם, בתקווה לשקלול כל הצדדים ע"י המנהל, שישקול את כל הצדדים כדבעי. אם גם לאחר מכן יחליט המנהל שאסור להביא לדיון ענייני צרכנות בפורום הזה, ברור שנשמע לכללים.
ועכשיו אם יותר לי להביע את דעתי, קודם כל איך מסתדרים היום כל שאר האתרים שמובאים שם ענייני צרכנות, איך הם מסתדרים מבחינה משפטית? אולי יש דרך ויש צורה לומר כל דבר, אני לא יודעת, אבל שווה לברר.
דבר שני, כל עניין הרשת החברתית נותנת כח לתושבים, גם מבחינה פוליטית, ומכל הבחינות. ולמה? כי זו דרך מצויינת להתאגד יחד ולצאת כנגד משהו שלא נראה לנו. ברגע שאנחנו מפוצלים, אנחנו חלשים. ולראייה על עניין ההתאגדות- מצרים מפילה את השלטון, ואיך? כי כל העם יוצא ביחד, וא"א לעצור אותו. אפילו כוחות הבטחון לא יכולים כנגד ההמון. וכך גם בענייני צרכנות, אני חושבת שאם מבחינה משפטית תראה שזה בסדר להעלות לכאן דברי צרכנות, הרי שבנתינת הבמה לכך כאן, אתה תועיל לציבור שלנו מאד בהתייעלות העסקים במתן השירות ללקוחות. ברגע שעסק יודע שידברו עליו בפרוג, הוא ימנע משחיטויות וישתדל להיות הכי בסדר שניתן. רק כשיש ביקורת על גופים מסוימים, רק כך הם ישתדלו להיות יותר טובים.
אני רק מבקשת אם אפשר לשקול את הכל ולבדוק את העניין. תודה

• הוסף לסימניות
ואולי במדור כזה צריך שכל מודעה לא יתפרסם רק אחרי בדיקת מנהל
ולתת אופציה לבית העסק להגיב
קצת מורכב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה