אזהרה חמורה מפני דרייב בוסטר

• הוסף לסימניות
קרה לי בעבר שהתקנתי דרייב בוסטר על מחשב, ואז הצלילים הפסיקו לעבוד.
בשעתו חשבתי שמדובר בדגם לא מוכר ולכן הוא לא התקין את הדרייברים הנכונים.
כעת אותו הדבר קרה לי עם דגם מוכר של מחשב שקניתי בארץ של חב' אסוס. עידכנתי את הדרייברים והצלילים הפסיקו לעבוד.
אני מזהיר לגבות את הדרייברים תמיד לפני שמעדכנים בדרייב בוסטר, וחוצמזה אם הכל עובד טוב למה לעדכן ולקחת סיכון.

• הוסף לסימניות
קרה לי בעבר שהתקנתי דרייב בוסטר על מחשב, ואז הצלילים הפסיקו לעבוד.
בשעתו חשבתי שמדובר בדגם לא מוכר ולכן הוא לא התקין את הדרייברים הנכונים.
כעת אותו הדבר קרה לי עם דגם מוכר של מחשב שקניתי בארץ של חב' אסוס. עידכנתי את הדרייברים והצלילים הפסיקו לעבוד.
אני מזהיר לגבות את הדרייברים תמיד לפני שמעדכנים בדרייב בוסטר, וחוצמזה אם הכל עובד טוב למה לעדכן ולקחת סיכון.
גילית את אפריקה...
לך הצלילים. ולאחרים דברים יותר גרועים.

• הוסף לסימניות
דובר פה רבות לעדכן דרייברים רק מאתר היצרן.
במחשב נייד מתקינים לפי דגם המחשב ובמחשב נייח מתקינים לפי דגם הלוח אם.
אם מתקינים Windows 10 על מחשב ישן שאז בדר"כ אין לזה דרייברים מאתר היצרן, אז צריך לעדכן דרך מנהל ההתקנים.

• הוסף לסימניות
שני הדרעקים במקום אחד

מחשב נייד אסוס (מסתמא מהסדרה הפשוטה)
דרייבר בוסטר

לא נוגעים בתוכנה הזאת...

ומחשב נייד אם אתה קונים בסיסי....
אז לא אסוס פליז

• הוסף לסימניות
אתה רציני? אסוס לא איכותי?
שילמתי עליו למעלה מאלפיים ש"ח.
*ולאחר מכן הוא מתקשה מאוד הרבה פעמים לקלוט וויי פיי.
*הכבל של ההטענה לא מחובר וצריך להחזיק אותו כל הזמן למחשב או להניח על זה משהו שיחזיק הכבל.
*בעבר המחשב היה נכבה הרבה פעמים באמצע עבודה עד שהם החליפו לי לוח אם.
*הוא עושה רעש המאוורר בכלל לא נעים.
בקיצור שילמתי כהוגן וקבלתי שלא כהוגן!

• הוסף לסימניות
אתה רציני? אסוס לא איכותי?
שילמתי עליו למעלה מאלפיים ש"ח.
*ולאחר מכן הוא מתקשה מאוד הרבה פעמים לקלוט וויי פיי.
*הכבל של ההטענה לא מחובר וצריך להחזיק אותו כל הזמן למחשב או להניח על זה משהו שיחזיק הכבל.
*בעבר המחשב היה נכבה הרבה פעמים באמצע עבודה עד שהם החליפו לי לוח אם.
*הוא עושה רעש המאוורר בכלל לא נעים.
בקיצור שילמתי כהוגן וקבלתי שלא כהוגן!

רציני לגמרי!

בסדרת VIVOBOOK לא נוגעים גם עם כפפות.

ואני לא דעת יחידה

• הוסף לסימניות
דובר פה רבות לעדכן דרייברים רק מאתר היצרן.
במחשב נייד מתקינים לפי דגם המחשב ובמחשב נייח מתקינים לפי דגם הלוח אם.
אם מתקינים Windows 10 על מחשב ישן שאז בדר"כ אין לזה דרייברים מאתר היצרן, אז צריך לעדכן דרך מנהל ההתקנים.

מה עם תוכנת DriverPack Solution 17.3.1.iso
זה קובץ ISO ששוקל מעל 11 גיגה וכולל כמעט את כל הדרייברים של מחשבים. התקנתי ע"י כמה פעמים מחשבים חוץ מאחד שהוא התקין כמה דרייברים לא נכונים ועד שלא הסרתי אותם והתקנתי דרייברים רשמיים - לא עבד תקין אך שוב בד"כ עשה את העבודה.

• הוסף לסימניות
מה עם תוכנת DriverPack Solution 17.3.1.iso
זה קובץ ISO ששוקל מעל 11 גיגה וכולל כמעט את כל הדרייברים של מחשבים. התקנתי ע"י כמה פעמים מחשבים חוץ מאחד שהוא התקין כמה דרייברים לא נכונים ועד שלא הסרתי אותם והתקנתי דרייברים רשמיים - לא עבד תקין אך שוב בד"כ עשה את העבודה.
למי שצריך לעדכן דרייברים Offline דווקא הייתי ממליץ תוכנה אחרת, בשם Snappy Driver Installer.
גם אני השתמשתי בזה הרבה פעמים מקוצר הזמן (קצת מעצבן שאם לא שמים לב זה דוחף כמה תוכנות על הדרך) אבל זה בהחלט לא הכי מומלץ.
בלשון אחרת: אם יקרה נזק אל תתלונן...

• הוסף לסימניות
מבחינתי דרייברים מסוג כזה זה רק אם ממש לא מוצאים לפי מזהה ברשת וכו וכו
או שחייבים אופליין וכדומ' ....

על תצוגה תאמת הייתי טיפה יותר זורם.....
מה שמציק לי זה כל הדרייברים של הציפסט מה שנקרא וכו

בכון"א ממה שהוזכר כאן ולאחר קצת משחקים

אני אוהב (פחות שונא) את
Snappy Driver Installer.
@יוסי מחשבים ציין אותה ג"כ

בהצלחה

גם היא לא מאמינים לה לכל מילה.
אבל חובה עד מעולה שיהיה בכיס

• הוסף לסימניות
כמובן כמו שהזכרתם מה שהכי מומלץ זה להוריד את הדרייברים מאתר היצרן.
נניח המחשב הוא [לצורך דוגמא בלבד] דגם DELL NJ3E23NJ אז מחפשים דרייברים לDELL NJ3E23NJ או נכנסים לאתר התמיכה של חברת דל ומחפשים שם DELL NJ3E23NJ.
מי שמשתמש באחד ממתאמי הדבריירים שאינם בטיחותיים, חובה לגבות נקודת שיחזור לפני הפעולה.
מה שעשיתי שיחזרתי לנקודה שהיתה לפני הדרייב בוסטר והרדתי את כל חיבלת הדרייברים מאתר היצרן [כולל 13 תיקיות זיפ הכוללים הרבה מאוד קבצים].

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושב ששניהם מבוססים על אותו מאגר,
אגב בdrp יש אפשרות לחיפוש לפי מזהה חומרה
https://drp.su/en/catalog

מחפשים לפי id, מורידים את הקובץ, מחלצים את הexe באמצעות 7zip וכדו', ומקבלים את קבצי הדרייברים המזוקקים ללא תוספת מזיקים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמובן כמו שהזכרתם מה שהכי מומלץ זה להוריד את הדרייברים מאתר היצרן.
כתבת מעולה ונכון, ופתאום...
נניח המחשב הוא [לצורך דוגמא בלבד] דגם DELL NJ3E23NJ אז מחפשים דרייברים לDELL NJ3E23NJ או נכנסים לאתר התמיכה של חברת דל ומחפשים שם DELL NJ3E23NJ.
התבלבלת ויחסת את מילה יצרן ל- OEM

אז מה שכתבת לא נכון
והנכון לומר: כלל! מנהלי התקן מורידים מהיצרן המקורי של החומרה ולא מ- OEM בגלל שאין התחייבות על עדכון סדיר המתואם ליצרן החומרה חוץ מקושחת BIOS שנמצאת באחריותו

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה