אזהרה לבעלי עסקים מבקשת הלוואות של קרן עסקים מחברות לא מוכרות

• הוסף לסימניות
בתקופה האחרונה כולנו פוגשים יותר ויותר מודעות שקוראות לעסקים לבוא ולקבל הלואה אטרקטיבית מקרן לעסקים של המדינה
הרבה מאד שקר ותרמיות עומדות מאחורי המודעות הללו, אני מפרסמת את הסיפור שלי רק כדי שתזהירו איתו אחרים כי התורה חסה על ממונם של ישראל
ואם יש מישהוא שהתנסה/או נכווה כמוני ניתן לרשום פה או באישי אולי אם נגיש תלונה משותפת יזוז משהוא בנידון
אני מצרפת מכתב מפורט ששלחתי למספר רשויות

קבצים מצורפים

• גלובל3.png
    KB 885.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הייתי אצלם בפגישה
וגם לי הם אמרו את אותו הדבר
אבל המחשבה על זה שאני לוקח הלוואה של 100000
וכבר מראש לוקחים לי 8000 שקל לפני כל הריביות
הרתיעה אותי
והחלטתי לא לעבוד איתם
כרגע אני מנסה משהו דרך מט"י
יש לי תחושה שהם יותר הוגנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באגודה הזו הם עובדים הרבה יותר לאט ולפעמים הזמן הוא גורם משמעותי הם גם נותנים פחות כמדומני
בכל אופן יש חברות שמציעים לעזור בהשגת כספים מכל מיני קרנות חסדש ולוקחים עמלה מכובדת צריך לדעת ש"כל מיני קרנות חסד" זה בדיוק האגודה הזו שקל מאד לעבוד איתה וחבל על התיווך

• הוסף לסימניות
90000

• הוסף לסימניות
יש את הקרן הישראלי להלוואה ללא ריבית.

אפשר לקחת הלוואה לכל מטרה, כולל שיפוץ הבית.
רק צריך ערבים בעלי תלוש שכר וכדומה של שכר מינימום לפחות בחודש.

• הוסף לסימניות
המקסימום שהם נותנים זה 15 אלף

להזהר!!! מהשוק האפור- גם בחרדי עם היתר עסקה

• הוסף לסימניות
אני דווקא שמעתי על עסק שקיבל הלוואה של חצי מיליון ₪ מקרן BDI, דרך חברה שהגישה את הבקשה עבורו, תמורת תשלום של 4000 ₪, ללא כל אחוזים נוספים.
אני רוצה לדעת אם יש כאלה שקבלו ישירות מתבור או מBDI, וכיצד עשו זאת?
יצויין שבאתר של תבור, למשל, מזהירים מפורשות שאין צורך בשום תיווך, ומומלץ להגיש את הבקשה ישירות אליהם. השאלה היא אם אכן ההגשה הישירה אינה מורידה את הסיכויים לאישור הבקשה. כי אכן, הגשת הבקשה אינה כרוכה בתשלום, אך אם היא נדחית, אי אפשר להגיש שוב.
כמו כן, אם יש שקבלו דרך חברות מתווכות בתשלום - והיו מרוצים, אשמח לדעת על כך.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו הגשנו דרך חברה כל שהי, והקרן דחתה אותנו.
ואז התברר לנו שהקרן דוחה את רוב הבקשות מאותה חברה שעבדנו איתה.
ובכלל רק באזור ה50% מהבקשות מתקבלות.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לבבר אצל מי כן כדאי ומי אמין?
אני גם התחלתי תהליך
ואני חוששת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה