דרוש מידע אזהרה לצבור! "חיוב עבור מודם" ובקשת עזרה.

• הוסף לסימניות
במועצה לצרכנות צריך הרבה סבלנות, בסוף הם יחזרו אליך... (אלי חזרו אחרי כמה חודשים)

לדעתי להתייעץ עם עו"ד זה יותר יעיל.
שיכתוב להם מכתב חריף- יעזור יעזור לא יעזור אז לא...

• הוסף לסימניות
אז תודה לכל המגיבים והמנסים לעזור
סוף סיכום:
מי שפעל הכי מהר וה-צ-ל-י-ח לבסוף הם "אמון הציבור"
שלקחו את הענין לטיפולם עדכנו אותי מידי כמה שבועות איפה זה אוחז
ואכן החברה זיכתה אותי במלוא הסכום
ותודה מיוחדת ל@אנונימית חדשה שנתנה לי את הכיון...

• הוסף לסימניות
תודה על העדכון, נדע מכאן ולהבא למי לפנות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מנסיוני ראיתי ש"אמון הציבור" זה גוף רציני שבאמת עוזר, אחרי שעשיתי ביטוח מוצרי חשמל ונחשפתי להונאה רק אחרי שנזקקתי לשירותם ראיתי את הבלוף וההונאה, ביקשתי לבטל את הביטוח אך דחו אותי הלוך ושוב בתירוצים שונים ואמרו לי שזאת שמטפלת בזה תחזור אלי.
בינתיים פניתי ל"אמון הציבור" וכתבתי להם את התלאות שעברתי, אחרי כמה זמן אני מקבלת טלפון מחברת הביטוח שמנסה לשכנע אותי לא לבטל, אחרי שהתעקשתי על הביטול היא צחקה לי בפנים, והסבירה שבתכל'ס יצא לי לשלם את רוב הסכום שהתחייבתי אליו בתחילת ההתקשרות אתם כי יש נקודות יציאה ובקיצור יצא לי לשלם סכום כמעט מלא.
למחרת אני מקבלת טלפון מאותה נציגה ומדברת איתי בנימוס ורק שואלת לאיפה להכניס לי את הזיכוי (גם על התקופה שכבר שילמתי כי טענתי במכתב )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה