אזהרה לציבור הרחב

• פותח הנושא ASUS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני כחצי שנה הייתי באולמי ארמונות חן בבני ברק, ונגנב לי 4 בטריות נטענות ולחבר שלי קופסת סיגריות, לא הייתי מתייחס לזה ברצינות כי יכול להיות שזה היה בטעות או משהו, אבל מה שהדליק לי את הנורה האדומה היא שאתמול הייתי בחתונה ולצלם תמונות נגנב הסולם... וכאן אני כבר מבין שזה משהו לא נורמטיבי, סולם זה כבר לא משהו שלוקחים ב"טעות" או משהו כזה, אני והעוזר צלם הלכנו סרקנו את כל האולם גם באמצע האירוע וגם בסיומו, עברנו על כל האולמות המקבילים מחשש שאולי צלם אחר ששכח סולם לקח כ"השאלה" את הסולם אבל לא פשוט הסולם נעלם לגמרי!!! אני חושב שכדאי מאוד להיות עירניים ולפקח על רכושכם ולא להסתמך על כך שזה אולם חרדי
אני אומר את מה שאני אומר בצער רב, דווקא אולם שמכיל כל כך הרבה אולמות וחתונות שמיועד למגזר החרדי שככה יתנהגו, עצוב לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;739997:
אני אומר את מה שאני אומר בצער רב, דווקא אולם שמכיל כל כך הרבה אולמות וחתונות שמיועד למגזר החרדי שככה יתנהגו, עצוב לי

לא לקטרג על עמ"י......
זה יכול להיות הערבי/הכושי שעובד במטבח או מנקה תאולם.................

• הוסף לסימניות
שלא תביני אותי לא נכון אני לא בא להצביע על הבעלים או מי מהם שהוא הגנב, אני רק אומר שיש שם תופעה מדאיגה ולכן אני אומר שאם אתם באם עם רכוש מהבית תפקחו עין ואל תסתמכו על זה שזה אולם של חרדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;740002:
לא לקטרג על עמ"י......
זה יכול להיות הערבי/הכושי שעובד במטבח או מנקה תאולם.................
למה לקטרג, זה רק להזהיר אנשים שישמרו על עירנות אני רואה אנשים באולמות שנותנים אימון עיוור, וזה קורה בעיקר בעזרת נשים שמשאירים פלאפונים וארנקים על השולחן, אני ברוך ה' לא שמעתי על בעיות אבל למה לחכות שיהיה, אבל באולם המדובר ספציפי מאחר ודברים שלא הייתי מצפה שיגנבו נגנבו, אני חושב שמהראוי להזהיר את האנשים להיות עירניים ולא להפקיר את הרכוש לחסדם של העוברים ושבים

• הוסף לסימניות
הערתי את הערתי רק על השורה האחרונה שאמרה שזה עצוב שזה קורה באולם חרדי.
רציתי להפנות את תשומת ליבך לכך שזה לא חייב להיות שהחרדים הם אלו שגנבו(מה שהיה נשמע ממך)

ברור שצריך להתריע ולהזהיר ותודה לך שעשית את זה.

• הוסף לסימניות
רציתי להפנות את תשומת ליבך לכך שזה לא חייב להיות שהחרדים הם אלו שגנבו(מה שהיה נשמע ממך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;740650:

חלילה וחס, הרעיון הוא פשוט שבאולם חילוני, מלכתחילה אתם לא סומכים על אף אחד שלא לדבר על כשרות, אבל כשנמצאים באולם חרדי, אנשים שוכחים שזה שהאורחים חרדים, לא אומר שהצוות המשרת הוא חרדי, או לחילופין שאין איזה אחד שיצרו גבר עליו, או לא יודע מה אני לא מחפש כאן את הגנב עצמו, אני בא לידע את הציבור שיתנו את הדעת למציאות כואבת, אם זה היה בקטע של להקניט את החרדים לא הייתי כותב את זה בפורום סגור לחרדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה