מידע שימושי אזור אישי ממשלתי- ללא כרטיס אשראי, דרכון או תעודת עולה

• הוסף לסימניות
אני מנסה להירשם לאזור האישי עבור קרוב משפחה מבוגר, שאין לו את כל הנ"ל- רק תעודת זהות.
וצריך 2/4 פרמטרים לאימות הזהות- אז לא הצלחתי.

מישהו יודע אם יש איזה שהיא דרך להירשם? פיזית אולי? או שפשוט נצטרך להזמין כרטיס אשראי לצורך החגיגה?
ואם כן, מכירים חברת אשראי שאפשר לפתוח כרטיס ראשון (יש חשבון בנק) דרך הטלפון/אינטרנט? כמובן שעדיף בחינם
ותוך כמה זמן הכרטיס מופעל? הנ"ל די דחוף

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
רציתי להגיש לאחרונה בקשה לקבלת תו חניה לנכה, בד"כ מגישים דרך האיזור האישי הממשלתי, ונתקלתי באותה הבעיה, אמרו לי שאכן אין אפשרות להירשם במקרה כזה (יש להם תמיכה טכנית במספר 1299), ולכן נאלצתי להגיש את הבקשה בדואר.

• הוסף לסימניות
רציתי להגיש לאחרונה בקשה לקבלת תו חניה לנכה, בד"כ מגישים דרך האיזור האישי הממשלתי, ונתקלתי באותה הבעיה, אמרו לי שאכן אין אפשרות להירשם במקרה כזה (יש להם תמיכה טכנית במספר 1299), ולכן נאלצתי להגיש את הבקשה בדואר.

בדיוק אותה בעיה :(
איך מגישים בדואר? ז"א הנכה בעצמו צריך לבוא?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להירשם לאזור האישי עבור קרוב משפחה מבוגר, שאין לו את כל הנ"ל- רק תעודת זהות.

מישהו יודע אם יש איזה שהיא דרך להירשם? פיזית אולי? או שפשוט נצטרך להזמין כרטיס אשראי לצורך החגיגה?
ואם כן, מכירים חברת אשראי שאפשר לפתוח כרטיס ראשון (יש חשבון בנק) דרך הטלפון/אינטרנט? כמובן שעדיף בחינם

תודה רבה!
כל עוד אין כרטיס בנקאי בדר"כ לא ינפיקו חוץ בנקאי, נסו להזמין בבנק.

• הוסף לסימניות
לא בדלפק בסניפי הדואר, אלא שליחה בדואר של הטופס הזה בצירוף המסמכים הרלוונטיים לכתובת הרשומה בטופס (שלחתי בדואר 24 בשביל שיגיע מהר).

• הוסף לסימניות
לא בדלפק בסניפי הדואר, אלא שליחה בדואר של הטופס הזה בצירוף המסמכים הרלוונטיים לכתובת הרשומה בטופס (שלחתי בדואר 24 בשביל שיגיע מהר).

ציטוט מהאתר:
עליכם לשלוח את הבקשה בצירוף תיעוד רפואי רלוונטי אל היחידה למוגבלי ניידות, ת.ד. 72, חולון, מיקוד 5810001.
הגשת בקשה חדשה בדואר ישראל תטופל תוך 60 ימים.
שימו לב, בהגשת הבקשה באמצעות הדואר לא יתקבל חיווי על סטטוס הגשת הבקשה.
בסיום תהליך בדיקת הבקשה יתקבל בדואר מכתב להשלמת מסמכים, אישור או דחיה.
זה אומר שאני חייבת לחכות 60 יום בדואר או לחכות לאשראי חדש?
תוך כמה זמן זה טופל?
נראה לי שלחכות למכתב תשובה לבד יכול לקחת 60 יום :(

• הוסף לסימניות
משהו כמו 45-50 יום מהרגע ששלחתי עד שהתו חניה הגיע לתיבת הדואר (כשבוע לפני שזה הגיע פיזית כבר ראיתי במאגר הרכבים שיש לרכב תו חניה).

• הוסף לסימניות
משהו כמו 45-50 יום מהרגע ששלחתי עד שהתו חניה הגיע לתיבת הדואר (כשבוע לפני שזה הגיע פיזית כבר ראיתי במאגר הרכבים שיש לרכב תו חניה).

תודה.
אפשר קישור למאגר הנ"ל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

תודה רבה!
אם יש לו תעודת זהות ביומטרית, ניתן להכנס לאזור האישי הממשלתי באמצעות קורא כרטיסים כמו של רב קו והסיסמאות של התעודה

• הוסף לסימניות
אם יש לו תעודת זהות ביומטרית, ניתן להכנס לאזור האישי הממשלתי באמצעות קורא כרטיסים כמו של רב קו והסיסמאות של התעודה

מעניין.
קורא כרטיסים ייעודי כמו של רב קו או שאפשר להשתמש ממש בזה של רב קו?
אם צריך אחר, איפה אני קונה את זה?
אתה בטוח מדבר על הרשמה ראשונית ולא רק על התחברות?

• הוסף לסימניות
קורא כרטיסים ייעודי כמו של רב קו או שאפשר להשתמש ממש בזה של רב קו
אפשר להשתמש גם בשל הרב קו ואפשר לקנות בכל עמדת רב קו ב-10 ש"ח
אתה בטוח מדבר על הרשמה ראשונית ולא רק על התחברות?
אם נכנסים דרך תעודת הזהות אין צורך בהרשמה ראשונית

• הוסף לסימניות
קורא כרטיסים ניתן לקנות בחנויות מחשבים בכמה שקלים

אבל שימו לב שאני מעולם לא הצלחתי להתחבר עם הקורא כרטיסים
נראה לי שזה טוב לתאוריה בלבד
אני אשמח לשמוע מישהו שהצליח להתחבר עם זה

בכל מקרה כמדומני שצריכים את הסיסמה של תעודת הזהות (שרוב האנשים לא יודעים מהי)

• הוסף לסימניות
קורא כרטיסים ניתן לקנות בחנויות מחשבים בכמה שקלים

אבל שימו לב שאני מעולם לא הצלחתי להתחבר עם הקורא כרטיסים
נראה לי שזה טוב לתאוריה בלבד
אני אשמח לשמוע מישהו שהצליח להתחבר עם זה

בכל מקרה כמדומני שצריכים את הסיסמה של תעודת הזהות (שרוב האנשים לא יודעים מהי)
אני התחברתי כמה פעמים עם תעודת זהות
באמת לאחרונה זה הרבה פעמים עשה לי בעיות, אבל עכשיו אני רואה שהם שדרגו את האתר ועדיין לא ניסיתי להכנס עם תעודת זהות

• הוסף לסימניות
באמת לאחרונה זה הרבה פעמים עשה לי בעיות, אבל עכשיו אני רואה שהם שדרגו את האתר ועדיין לא ניסיתי להכנס עם תעודת זהות
1. באיזה חסימה אתם, בנט פרי או בחסימה אחרת (מעניין לבדוק האם זה קשור לחסימה)
2. האם נדרשתם להקיש את הסיסמה של תעודת הזהות.
3. האם התקנתם איזו תוכנה על המחשב לצורך כך ?

• הוסף לסימניות
1. באיזה חסימה אתם, בנט פרי או בחסימה אחרת (מעניין לבדוק האם זה קשור לחסימה)
2. האם נדרשתם להקיש את הסיסמה של תעודת הזהות.
3. האם התקנתם איזו תוכנה על המחשב לצורך כך ?
אני משתמש בנטפרי, אבל גם בסינונים אחרים כרגע זה לא עובד לי
ניסיתי להסיר את התוכנות ולהתקין אותם מחדש אבל עדיין האתר נתקע בשלב הכנסת הכרטיס

• הוסף לסימניות

ניסית ב windows 10?
האתר נתקע למרות שהכרטיס עולה יופי על התוכנה במחשב
וראיתי באיזה מקום שזה נתמך בwindows 7 וXP.
יכול להיות שזה הבעיה או שהם סתםלא עדכנו את הטקסט?

• הוסף לסימניות
כל עוד אין כרטיס בנקאי בדר"כ לא ינפיקו חוץ בנקאי, נסו להזמין בבנק.
רק בחברת ויזה צריך כרטיס אשראי נוסף,
בחברת ישראכרט אפשר להזמין כרטיס אשראי גם בלי כרטיס נוסף.
ובנוסף למי שלחוץ בזמן, בישראכארט אפשר להזמין כרטיס באונליין, ולהזדהות בשיחת וידאו והכרטיס מופעל מיידית [לא ניסיתי אבל כך הם אומרים].

חשוב: מי שמעוניין בשיחת וידאו צריך לתאם זאת באתר בעת ההזמנה, מי שדוחה את האפשרות במחשב לא יכול אח"כ לחזור לאופציה הזאת גם לא ע"י נציג שירות

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה