- הוסף לסימניות
הרב נפתלי נוסבוים והרב דב קוק כותבים שזה גזל גמור!!זה ממש לא נכון !!!!!
גם אני משמואל הנביא והרבנים האשכנזים בעד ובגדול!!!!!
הרב נפתלי נוסבוים והרב דב קוק כותבים שזה גזל גמור!!זה ממש לא נכון !!!!!
תשמע לי אל תתחיל לחפש רבנים שבעד, כי על כל אחד שתביא בעד אביא 4 שאוסרים.
אגב כל רבני השכונות בירושלים לא מסכימים שיעשו בשכונה שלהם פינוי בינוי.
רשימה חלקית:
נווה יעקב
רמות
גילה
מקור ברוך
רמת אשכול
רוממה
שמואל הנביא
ועוד.....
בסדר בא נתחיל.ממש ממש לא נכון!!
עיינ/י בהודעה הקודמתזה ממש לא נכון !!!!!
בטח ...זה ממש לא נכון !!!!!
זה ממש לא נכון !!!!!
מטעם - לצערי הרב - ציבור מעדה מסוימת, שחוששת שיגיע ציבור ממעמד סוצוי - אקונומי נורמטיבי וינרמל את חורבות הפשע...@בונן
מטעם מי אתם?
בסדר בא נתחיל.
רמות
צפה בקובץ המצורף 1883960
גילה
צפה בקובץ המצורף 1883964
רמת אשכול
צפה בקובץ המצורף 1883966
מקור ברוך
צפה בקובץ המצורף 1883968
צפה בקובץ המצורף 1883969
יש עוד הרבה....
הרב קוק אשכנזי במקור.בטח ...
הגה"צ רבי דב קוק שליט"א [אשכנזי ככל הידוע לי] כותב :
"העובר על זה ומאלץ אפילו דייר אחד בלבד לצאת מביתו, וון פלילי של גזל ואונאה ואכזריות גמורה בידו. ואין זו מידת בני ישראל הרחמנים".
עכשיו המבחן במגרש שלכם האם מודים על האמת ושומעים לדעת תורה או שתאוות הממון חזקה מהכל????
באמצע חיפוש קבלן לפינו בינומישהו יודע אם יש תכניות לארץ חפץ 111
פינוי בינוי או תמא 38?
באיזה שלב זה אוחז מבחינת ההיתר?באמצע חיפוש קבלן לפינו בינו
לפני 10 שנים התחילו תב"ע ולא זז אפ' היה שלט והורידו כברבאיזה שלב זה אוחז מבחינת ההיתר?
מישהו אמר לי שעושים שם תמא38, זה לא נכון?
זה הבניין שנמצא מול מקווה ישראל 117 ו118?לפני 10 שנים התחילו תב"ע ולא זז אפ' היה שלט והורידו כבר
נראה ליזה הבניין שנמצא מול מקווה ישראל 117 ו118?
מעניין מאודנראה לי
סתם דרך אגב עם אתם רוצים לקנות שמא דירה
כדאי מאוד שתבדקו עם יש דיבור על תמ"א לבדוק כמה אחוז חתימות יש להם לתמ"א
עם יש חתימות למעלה מ-50% יהיה מאוד קשה לעשות שמא פינו בינו-כי יהיה גוש חותם
איזה מספרמעניין מאוד
הבניין תחתיו מול הגינה (צמוד ל"יד שלום")
יש היתכנות לפינוי בינוי וכו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //