אזניל מבוגרים

• הוסף לסימניות
האם יתכן שאזניל גורם לבחילות מזעזעות??!???
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אף אחד לא לקח מעולם אזניל?!
מאד חשובה לי התשובה

• הוסף לסימניות
תסתכלי בעלון של התרופה!
מפורטות שם תופעות לוואי נורמליות של התרופה ותופעות לוואי שמחייבות התייחסות של רופא. ככה תוכלי לדעת אם זה שייך לתרופה או לא, ואם כן - אם זה רק לא נעים או חלילה גם מסוכן.

(אף פעם לא לקחתי אזניל, אבל לפני כל תרופה שאני מכניסה לפה אני קוראת את העלון מתחילתו ועד סופו.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1179106:
תסתכלי בעלון של התרופה!
מפורטות שם תופעות לוואי נורמליות של התרופה ותופעות לוואי שמחייבות התייחסות של רופא. ככה תוכלי לדעת אם זה שייך לתרופה או לא, ואם כן - אם זה רק לא נעים או חלילה גם מסוכן.

(אף פעם לא לקחתי אזניל, אבל לפני כל תרופה שאני מכניסה לפה אני קוראת את העלון מתחילתו ועד סופו.)

אני גם קוראת את כל העלונים של התרופות ובכולם כתוב בחילות גם באקמול כך שזה לא עוזר לי

• הוסף לסימניות
בטח!
הבת שלי התפתלה על הרצפה רחמתי עליה נתתי לה לסבול ברוגע את המחלה דלקת גרון נראה לי
מאשר לסבול מכאבי בטן חולשות ובחילות....
היא לא מקבלת את זה יותר! יתכן שיש רגישים יותר ופחות.....
תלכי לרופא שיתן לך תחליף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה