אזעקה באשדוד

• הוסף לסימניות
מה עושים עם חתונות היום באיזורים הרגישים??????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוהם;1311214:
מה עושים עם חתונות היום באיזורים הרגישים??????????????????

בהוראת פיקוד העורף אין לערוך כנסים מעל 300 אנשים. (אני חושבת שבקשר לחתונות אפשר עד 500 אנשים...)

• הוסף לסימניות
אולי תלכו ל"חדר הסתום" במקום לדווח פה על אזעקות... :)

• הוסף לסימניות
הם לקחו את המחשב לשם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1311250:
אולי תלכו ל"חדר הסתום" במקום לדווח פה על אזעקות... :)
דווקא אני מהצפון. בדיוק אני בצ'אט עם אשדודית והיא כותבת לי באמצע- אזעקה...............
ונעלמת לי, היא רצה לחדר האטום.

• הוסף לסימניות
תגידו גם לכם המחשב צועק "צבע אדום"?

• הוסף לסימניות
אני רוצה ששלי ג"כ יצעק.
אני כל הזמן מנמיכה ת'ווליום של השירים כדי לראות אם יש אזעקה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישי;1311291:

לא יודעת,
כשהאינטרנט פתוח הוא צועק לי "צבע אדום צבע אדום".

מעניין, רק לי?

• הוסף לסימניות
אני גרה בעורף אשדוד. לא לחוצה בכלל מאזעקות אבל כן לחוצה מכך שבקושי שומעים אותן.
נתיב יפתחו לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaffab;1311366:
אני גרה בעורף אשדוד. לא לחוצה בכלל מאזעקות אבל כן לחוצה מכך שבקושי שומעים אותן.
נתיב יפתחו לי?

תדליקי קול ברמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1311337:
איפה בדיוק? אני לא מצליחה לראות

רק ברגע אמת קופצת הודעה שיש אזעקה באיזור זה וזה.
כנראה שהרגע אין :)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה