- הוסף לסימניות
אצלינו זה היה פחות מפחיד כי ההזעקה הייתה חלשה מתמיד ככה שלקח לנו זמן לקלוט שזה אזעקהנחכה להנחיות, ברגע האמת אנשים לא חושבים, עושים...
זה באמת היה מלחיץ!! חוסר ההכנה זה היה הפחד הגדול, הלב שלי דפק כחצי שעה
אבל באמת זה היה מפתיע
אצלינו זה היה פחות מפחיד כי ההזעקה הייתה חלשה מתמיד ככה שלקח לנו זמן לקלוט שזה אזעקהנחכה להנחיות, ברגע האמת אנשים לא חושבים, עושים...
זה באמת היה מלחיץ!! חוסר ההכנה זה היה הפחד הגדול, הלב שלי דפק כחצי שעה
מאי רעות וצרות אמר רב רעות שנעשות צרות זו לזו כגון זיבורא ועקרבאאם אני זוכרת טוב הציטוט היה משהו "זיברה ועקרב" (לא זוכרת בדיוק)
אבל התוכן היה שאם עקרב עוקץ בן אדם טוב שילך למים חמים, ואם איזה חיה אחרת עוקצת טוב שילך למים קרים
ואם שניהם עוקצים אותו מה יעשה (אשמח אם מישהו יצטט יותר ברור)
איך שורדים?
בת ה-7 שלי הלכה לישון מחובקת עם מסיכה
או כדי שתוכל לרוץ למרחב המוגן בקלות
או שהיא רוצה שתגן עליה לא רק מקורונה, גם מהפגזות...
ממש סליחה על הבורותמאי רעות וצרות אמר רב רעות שנעשות צרות זו לזו כגון זיבורא ועקרבא
זיבורא ועקרבא. נקיט הכי משום דאמרינן במסכת ע''ז בפרק אין מעמידין (דף כחחמימי לעקרבא וקרירי לזיבורא וחילופא סכנתא הלכך היכא דנכתיה זיבורא ועקרבא נעשות צרות זו לזו דלית ליה תקנתא לא בקרירי דקשה לעקרב ולא בחמימי דקשה לזיבורא
זיבורא-צרעהמה זה זיבורא?
ונכתיה הפירוש נשך?
הבעיה היא שאם יפציצו איזו מדינה ערבית יקסחו אותם בלי רחמים בכללאז שיפציצו את בחריין
למה את אשדוד?
אמרתי כמה פרקי תהילים עם הילדים לפני הלכו לישוןמסקרן אותי
באמת מתפללת או (רק) מזדהה?
שירבו אנשים כמותך בישראל!!!אמרתי כמה פרקי תהילים עם הילדים לפני הלכו לישון
עכשיו במקום לקרוא את העיתון על הספקה אמרתי עוד כמה פרקים
ה' יעזור לכל עמ"י
ואם רק מזדהה?מסקרן אותי
באמת מתפללת או (רק) מזדהה?
זה בעצם הסיפור המסובך עם עזה,הבעיה היא שאם יפציצו איזו מדינה ערבית יקסחו אותם בלי רחמים בכלל
לא שווה
למי יש מרגלים אצל חמאס?אמרתי, רפו"ש.
משהו שמע מה הצפי להמשך הלילה?
די תפסיקו לצחוק חחחח...
מי שגר בדרום יכול להבין את השאלה שלי...
לפעמים אומרים בחדשות להתכונן ללילה קשה או רמזים אחרים...
לא מחוברת לחדשות, והלב שלי לא רגוע.. להעביר תוך 30 שניות שישה ילדים ישנים לממ"ד![]()
אוקי עניני.אמרתי, רפו"ש.
משהו שמע מה הצפי להמשך הלילה?
הלוואי והיינו יודעים.די תפסיקו לצחוק חחחח...
מי שגר בדרום יכול להבין את השאלה שלי...
לפעמים אומרים בחדשות להתכונן ללילה קשה או רמזים אחרים...
לא מחוברת לחדשות, והלב שלי לא רגוע.. להעביר תוך 30 שניות שישה ילדים ישנים לממ"ד![]()
תענו להם -הלוואי והיינו יודעים.
אמנם אנחנו הדרומיים צברנו קצת נסיון כאוב
מכירים את האיומים שלהם ואת ההפחדות ושיטות הפעולה,
לדעתי זה היה משהו ח"פ לאותת לצמרת ש'היי, ראינו מה עשיתם וזה ממש לא מוצא חן בעינינו'....
מאחלת לילה שקט לכולנו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים