כללי אזעקת קורל - טקסט, כיצד ואיך?

• הוסף לסימניות
לכל מעריצי התוכנה (אין משתמש קורל שאינו כזה.. ובX3 עסקינן),
מנסיונכם, מהי הדרך הקלה והבטוחה (למניעת קריסה) ליבוא טקסט מוקלד לתוך התוכנה? הדבקה? הדבקנה מיוחדת? מהם מקורות הטקסט המועדים לפורענות?
בקיצור, שתפו מנסיונכם - וישמח ליבי גם אני.

בתודה מראש,
מעצב עצבני. :cool:

• הוסף לסימניות
הדבקה מיוחדת כטקסט רגיל בלי עיצוב הכי בריא.
הדבקה מיוחדת כטקסט מעוצב מX3 עפ"י רוב לא קורס. גם בלועזי ועברית ביחד.
אם אתה מקבל בהדבקה מיוחדת/טקסט בלתי מעוצב, סימני שאלה. סימן שההתקנה של הקורל לא טוב אצלך.

טקסטים שעושים בעיות. לועזי ועברי ביחד.
מספרים וגליפים בתחילת פיסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;234717:
לכל מעריצי התוכנה (אין משתמש קורל שאינו כזה.. ובX3 עסקינן), מעצב עצבני. :cool:

זה הפלא הגדול, מתעצבנים אך מעריצים...

• הוסף לסימניות
עד שראיתי את האלטרנטיבות, התעצבנתי.
היום אני רק מעריץ.

• הוסף לסימניות
הדבקה לתוך פנקס הרשימות ומשם העתקה.

• הוסף לסימניות
אני לא מרשה לדבר סרה בקורל!!!
קורל X3 לא מכיר נפילות וקריסות מהעתקות טקסטים. אני מצידי מעתיקה בכל מצב גם הדבקה מיוחדת, וגם הדבקה לתוך טקסט פסקה.
אין כמו קורל, במיוחד הגירסה הזו. והותיקים שבינינו יעידו...

• הוסף לסימניות
קורל X3 פשוט יציב ומעולה.

הדבקת טקסט כהדבקה מיוחדת ללא עיצוב.

• הוסף לסימניות
...מועדון המעריצים התעורר, אני רואה..

• הוסף לסימניות
אולי עוד נחזור להעריץ?!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;234804:
...מועדון המעריצים התעורר, אני רואה..

בדרך כלל, הם עובדים....

• הוסף לסימניות
למרות הכל, ועל אף הכל. קורל.

• הוסף לסימניות
תמשיכו תמשיכו לזעוק את כבודה של קורל...
אני בעד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה