דרוש מידע אזרחות אמריקאית - עדכני ל2024

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות אזרחות לילדיי (מכוח הסב)
מה התהליך היום שאותו צריך לעשות? האם יש חברות שמתמחות בעניין?
ומה היתרונות / החסרונות של האזרחות?

• הוסף לסימניות
בתחום ההשקעות, אזרחות אמריקאית היא נטל.
בגלל עניין מס וחובת הגשת דוחות שנתיים והצהרות הון שנתיות.
גם המיסים על עצמאים הם גבוהים.
@שזמה מה אתה חושב על אזרחות אמריקאית?

• הוסף לסימניות
בתחום ההשקעות, אזרחות אמריקאית היא נטל.
בגלל עניין מס וחובת הגשת דוחות שנתיים והצהרות הון שנתיות.
גם המיסים על עצמאים הם גבוהים.
@שזמה מה אתה חושב על אזרחות אמריקאית?
זה נושא מורכב
אני אנסה לתמצת
מעלות: מקבלים החזרי מס כל שנה (יכול להגיע לסכומים של 7000 דולר ומעלה), אזרחות נוספת, אפשרות לגור בארה"ב, אפשרות לנסוע ללבנון וכד':).
חסרונות:
צריך לדווח כל שנה לIRS,
לעצמאיים יש תוספת ב"ל לארה"ב (כ15%), חשוב להדגיש שיש בזה גם מעלה שאם משלמים למשך כ10 שנים מקבלים בעתיד קצבת זקנה מאוד גדולה.
בתחום ההשקעות - לכאו' על השכרת דירה יש מס בארה"ב מה שאין בארץ. בשוק ההון א"א להשקיע אלא בקרנות אמריקאיות לכן א"א לפתוח קופת גמל להשקעה, א"א לקנות קרנות כספיות בארץ, חייבים להשקיע דרך בורסה בארה"ב מה שמחייב המרות מט"ח וכו', רוב הבתי השקעות בארץ לא נותנים בכלל אפשרות לאזרחי ארה"ב לפתוח אצלם חשבון (בעבר רק IBI נתנו ובתוספת עמלה מכובדת, להבנתי לאחרונה גם מיטב מאפשרים).

דבר נוסף שחשוב להשים לב, המעלה הגדולה של החזרי מס קיימת רק להורים כיום אבל הילדים שמתאזרחים נשארים רק עם החסרונות בלי המעלה הנ"ל כי מסתבר שהם לא יוכלו לעשות את הילדים שלהם לאזרחים (בעצם "דופקים אותם" כדי להכניס לנו כסף).
זה בקצרה מה שזכור לי כרגע
(דעתי האישית פחות משנה, מי שדחוף לו אפשר באישי;))

• הוסף לסימניות
אזרחות אמריקאית (יש את התועלת עצמה למי שצריך את ארצות הברית ולמי שמסתובב בעולם)
יש את ההטבות מס לבעלי הכנסה בינונית שיכול להגיע לאלפי דולרים בשנה
בתקופות מסויימות נתנו מענקים כמו בקורונה יכל להגיע ל2500-3000$ לנפש
נכון שצריך להגיש דוח שנתי אבל זה לא מסובך הרבה מקומות עושים את זה תמורת תשלום של כ 100-150$ ועי"ז מקבלים את החזר מס עבור הילדים שזה אלפי דולרים בשנה
בנוגע להשקעות בשוק ההון או לרווחים מנכסים אם תכנון נכון בדרך כלל לא יצטרכו לשלם כדאי להתייעץ עם המבינים

עצמאי צריך לשלם 15% אבל זכאי לפנסיה מארצות הברית והבנתי שאם לא מגיע לתקרת המס יכול להתקזז על הילדים ולא לשלם

הרבה אנשים היו שמחים לקבל אזרחות
לרוב המשפחות מהמעמד הבינוני כיום רב התועלת על ההפסד

אני מכיר את חברת יו אס בנפיטס בבני ברק 03/6160741 הם לא הכי זולים אבל הם נשמעים מאוד יעילים ומכירים את החוקים והאפשרויות להרויח ולעשות את הדברים מהר וחלק

• הוסף לסימניות
אזרחות אמריקאית (יש את התועלת עצמה למי שצריך את ארצות הברית ולמי שמסתובב בעולם)
יש את ההטבות מס לבעלי הכנסה בינונית שיכול להגיע לאלפי דולרים בשנה
בתקופות מסויימות נתנו מענקים כמו בקורונה יכל להגיע ל2500-3000$ לנפש
נכון שצריך להגיש דוח שנתי אבל זה לא מסובך הרבה מקומות עושים את זה תמורת תשלום של כ 100-150$ ועי"ז מקבלים את החזר מס עבור הילדים שזה אלפי דולרים בשנה
בנוגע להשקעות בשוק ההון או לרווחים מנכסים אם תכנון נכון בדרך כלל לא יצטרכו לשלם כדאי להתייעץ עם המבינים

עצמאי צריך לשלם 15% אבל זכאי לפנסיה מארצות הברית והבנתי שאם לא מגיע לתקרת המס יכול להתקזז על הילדים ולא לשלם

הרבה אנשים היו שמחים לקבל אזרחות
לרוב המשפחות מהמעמד הבינוני כיום רב התועלת על ההפסד

אני מכיר את חברת יו אס בנפיטס בבני ברק 03/6160741 הם לא הכי זולים אבל הם נשמעים מאוד יעילים ומכירים את החוקים והאפשרויות להרויח ולעשות את הדברים מהר וחלק
יודעים לתת מידע לעצמאי ושכיר כאחד?

• הוסף לסימניות
האם אפשר לעשות אזרחות לילדים (מכח הסב) לבד או מומלץ ע חברה מתמחה בלבד?
וכן מה העליות?

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהי שמתעסקת עם זה
לא יודעת מה העלויות
026523613 דבי פלג

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אזרחות לילדים שלי מכח הסבא דרך ראליסט 054-843-8247, והייתי מאוד מרוצה מהם, נותנים שירות מושלם ומקצועית, עם יחס אדיב, עם זמינות מלאה, ועוד במחיר ממש טוב, מומלץ מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה