אשמח לדעת פרטים לגבי אזרחות אוסטרית, יש לך מידע בנושא?אשמח אם למשהו יש כתובת מייל של המשרד (USCIS)
תודה מראש!
איזה פרטים?אשמח לדעת פרטים לגבי אזרחות אוסטרית, יש לך מידע בנושא?
ממתין לתשובה תודה.אנחנו עשינו מכח הסבתא ל3 דורות בן נכד נין... (הבן והנכד מעל גיל 18 כמובן)
לגבי התהליך אני אכתוב יותר מאוחר.
אודה לך על כתיבת התהליך, מאוד יעזור תודהאנחנו עשינו מכח הסבתא ל3 דורות בן נכד נין... (הבן והנכד מעל גיל 18 כמובן)
אפשר פרטים על התהליך או דרך מי עשיתם?אנחנו עשינו מכח הסבתא ל3 דורות בן נכד נין... (הבן והנכד מעל גיל 18 כמובן)
האם הצלחת להשיג את זהאשמח אם למשהו יש כתובת מייל של המשרד (USCIS)
תודה מראש!
תוכלו לנסות לשלוח להאם הצלחת להשיג את זה
אנחנו מחפשים בדחיפות את הכתובת מייל שלהם
חרשתי את האתר שלהם ואין שם שום כתובת מיילתוכלו לנסות לשלוח ל
uscis.webmasteruscis.dhs.gov
או לבדוק באתר שלהם
![]()
לא של מישהו ספציפי שםחרשתי את האתר שלהם ואין שם שום כתובת מייל
אני מחפשת כתטבת מייל של מישהו בתוך המשרד שם
יש לך?
כן אבל אני רוצה לזרז את התור שם כי יש לנו אירוע וניסע לשםלא של מישהו ספציפי שם
ניסית לשלוח הודעה דרך האתר?
מקווה שתצליחי...כן אבל אני רוצה לזרז את התור שם כי יש לנו אירוע וניסע לשם
והבנתי שאפשר לבקש דרך הכתובת מייל
אבל בשביל זה אני צריכה להשיג מייל של מישהו מתוך המשרדים שם....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים