דרוש מידע אזרחות אנגלית מקבלים מענקים?

• הוסף לסימניות
יש אדם בשם בלסקי חרדי , ועוזר להרבה אנשים לקבל קצבאות.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר קצבת זקנה מוגדלת? האם מישהו שכבר מקבל את הרגיל יכול לקבל את המוגדל?

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור חדש מהיום, מישהו חבר קרוב מאוד הוא מקבל כבר קרוב לארבע שנים קצבאות ילדים וגם שכר דירה, והוא גר בארץ, היום התקשרו אליו, (יש לו טלפון שעובד פה כאילו זה בלונדון) שאלו אותו במשך 30 דקות כל מיני שאלות, ובעצם מה שקרה שעלו עליו שהוא לא גר שם, והם שלחו לו ל Universal Credit account שלו הפירוט המדויק של כל הנסיעות שלו, מתי בא היה בלונדון ומתי בארץ, קיצור פשוט הם קיבלו את הנתונים (לא יודע ממי) ועכשיו הוא מאוד מקווה שהוא לא יצטרך להחזיר הכל מכל השנים,
אז למי שחושב לעשות שטיות שיחשוב שוב!!!
וגם כפי שהבנתי זה ממש לא המקרה הראשון, לאחרונה הם עובדים ממש קשה לחפש כל השטיקע'ס והגניבות, וכפי ששמעתי הם שכרו אלפי עובדים במיוחד כדי לחפש כל מיני גניבות.
הצלחה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור חדש מהיום, מישהו חבר קרוב מאוד הוא מקבל כבר קרוב לארבע שנים קצבאות ילדים וגם שכר דירה, והוא גר בארץ, היום התקשרו אליו, (יש לו טלפון שעובד פה כאילו זה בלונדון) שאלו אותו במשך 30 דקות כל מיני שאלות, ובעצם מה שקרה שעלו עליו שהוא לא גר שם, והם שלחו לו ל Universal Credit account שלו הפירוט המדויק של כל הנסיעות שלו, מתי בא היה בלונדון ומתי בארץ, קיצור פשוט הם קיבלו את הנתונים (לא יודע ממי) ועכשיו הוא מאוד מקווה שהוא לא יצטרך להחזיר הכל מכל השנים,
אז למי שחושב לעשות שטיות שיחשוב שוב!!!
וגם כפי שהבנתי זה ממש לא המקרה הראשון, לאחרונה הם עובדים ממש קשה לחפש כל השטיקע'ס והגניבות, וכפי ששמעתי הם שכרו אלפי עובדים במיוחד כדי לחפש כל מיני גניבות.
הצלחה רבה לכולם.
בשיחה הראשונה שלהם איתו היה להם כבר את כל הנתונים ? או שזה כבר שיחה שניה ןכו'.

• הוסף לסימניות
שיחה ראשונה אחרי שנתיים של שקט, לפני שנתיים הם ביקשו שישלח תמונות איך הוא עומד מחוץ לדירה עם דלת פתוח, ומאז היה לו שקט של שנתיים, והיום הוא קיבל את הטלפון.
ושלא תבינו אותי לא נכון, מצדי אם הרבנים מתירים את זה שתעשו את זה בכיף, פשוט אני לא ממליץ לבנות על זה כהכנסה מובטחת, ולקחת משכנתא על החשבון פשוט ממש לא בטוח שתמשיכו לקבל את הכסף לעוד הרבה זמן.

• הוסף לסימניות

מה בדיוק חשוד?
אני מכיר כמה שמקבלים כספים מאנגליה לא יודע אם דרך החברה הזאת אבל זה דבר שקיים כבר תקופה ארוכה
לא יודע מה לומר לכם,
אני אזרח קנדי, והם פרסמו שיש להם עזרה של קצבאות גם לאחרים קנדים, משום מה פתאום הקשר עמם נותק, אין רקול ואין עונה, וכן שימו לב שהם לא פרסמו טלפון, וגם אין להם אתר, משהו מזור ביותר,
אגב משיהו יודע איך משיגים אזרחות לילדים שלי?

• הוסף לסימניות
אני אשמח למידע אם משהו יודע אם אבי יליד אנגליה אני יכולה להוציא אזרחות?
והאם זה שווה?

• הוסף לסימניות
אני אשמח למידע אם משהו יודע אם אבי יליד אנגליה אני יכולה להוציא אזרחות?
והאם זה שווה?
השאלה היא האם הוא קיבל אזרחות בזכות עצמו - כי היה גר שם כמה שנים טובות, או בגלל ההורים שלו.
אם זה הראשון- אז את יכולה. אם השני - אז את לא יכולה.

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם הוא קיבל אזרחות בזכות עצמו - כי היה גר שם כמה שנים טובות, או בגלל ההורים שלו.
אם זה הראשון- אז את יכולה. אם השני - אז את לא יכולה.
הוא נולד שם וגדל שם עד גיל 4
זה מספיק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה