אי אפשר.יש לי אזרחות בריטית מכח אבא שלי. נולדתי בארץ. אשמח לכל מידע על קבלת אזרחות לילדים שלי. עדיפות לייעוץ ממי שכבר עשה. ועדיפות לעשות לבד בלי חברה. איך עושים ומה החוקים. תודה רבה
זה אוטומטי או שעשו לך אזרחות?מכח אבא שלי
אני יכולה לעזור לך, זה לא כל כך מסובך.זה אוטומטי או שעשו לך אזרחות?
כי גם אבי אנגלי ואמרו לי שיש צורך בפרוצדורה כלשהי כדי לקבל אזרחות.
נכון מאד- יש אנשים שגרים בכמה מקומות...נדמה לי שאזרחות אנגלית היא עד דור שני ליליד אנגליה.
ההטבות של אזרחי אנגליה הן רק למתגוררים שם. ההטבות משתלמות.
משהי יודעת על הטבות שכן קיימות מחוצה לה? אשמח לשמוע
שלחתי.תשלחי לי במייל:
tzumi1000 בג'ימייל
דווקא כן התנסינו.מחפשים יותר מידע ממי שיודע. המקרה הוא פשוט- לי עשו אזרחות מכח אבא שלי, נולדתי בארץ. יש לי דרכון בריטי ביד. השאלה לגבי ילד שלי האם הוא זכאי ומה הפרוצדורה. יפה לכל המגיבים אבל עדיין לא נראה שיש כאן מישהו שנתנסה במקרה הזה. תודה על שיתוף הפעולה. השערות ושבבי מידע גם לנו יש, מחפשים ספציפי. שוב תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים