דרוש מידע אזרחות צרפתית

• הוסף לסימניות
אשמח למידע לאדם שאביו אזרח צרפתי (לא נולד שם ולא דובר צרפתית - אביו כלומר הסבא נולד בצרפת)
מה גבי הילדים (גילאי 5-25), האם הם זכאים לאזרחות, ואם כן מה התהליך?
אשמח למידע מניסיון (פחות קישורים את זה כבר עשיתי),
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בתור אזרח צרפתי
ממה שאני בררתי הילדים לא זכאים
(אלא א"כ הם עושים את כל הפרוצדורה שזה אומר סוג של מבחן של השפה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר במדויק .)
אשמח לשמוע אם מישהו הצליח כי אני לא הצלחתי לעשות לילדי.

• הוסף לסימניות
מה היתרונות באזרחות כזאת, מלבד פטור מויזה לארה"ב
שככל הנראה גם ישראלים יהיו פטורים מכך?

• הוסף לסימניות
קצבאות הילדים...
מה פתאום
זה רק למי שגר שם
לי ולכל משפחתי יש אזרחות ( שני ההורים צרפתים) וחוץ מדרכון צרפתי שאני יכולה להוציא זה לא נותן לי כלום
מכירה משפחה שניסו לרשום את עצמם שגרים בצרפת בשביל לקבל קצבאות והטבות ( משקפיים חינם , טיפולי שיניים ועוד) בסוף עלו עלהם והיה להם ממש סיפור רציני
נאלצו להחזיר הכל פלוס עוגמת נפש גדולה

• הוסף לסימניות
ברגע שלאחד ההורים יש זכאות לאזרחות צרפתית גם הילדים זכאים,
צריך להביא כמה מסמכים ולהחתים אותם במשרד החוץ
צריך להרשם לנשואים בקונסוליה
ואז די בקלות אפשר להוציא אזרחות לילד - עד גיל 18 זה תהליך פשוט.
תוכל למצוא מידע באתר של הקונסוליה

• הוסף לסימניות
ברגע שלאחד ההורים יש זכאות לאזרחות צרפתית גם הילדים זכאים,
צריך להביא כמה מסמכים ולהחתים אותם במשרד החוץ
צריך להרשם לנשואים בקונסוליה
ואז די בקלות אפשר להוציא אזרחות לילד - עד גיל 18 זה תהליך פשוט.
תוכל למצוא מידע באתר של הקונסוליה
צודק.
אני נולדתי בארץ להורה צרפתי וילדיי רשומים שם ויש להם דרכון צרפתי

• הוסף לסימניות
אכן. לכאורה אין שום ייתרונות. ניסיתי לקבל ביטו"ל וטיפולי שיניים אך כפי שכתבו לעיל זה ממש לא חוקי והתיאשתי. מלבד הכניסה לארה"ב אין בזה שום תועלת. (לגלעד שליט יש אזרחות צרפתית כך שגם לזה זה לא עזר לו...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה