דרוש מידע אזרחי ארה"ב יכולים לקבל בקלות מענק כספי גבוה עקב הקורונה

מה עושים עם ילד בן 10?
צריך להגיש בקשה גם לו?
@rabshi ?

מישהו יכול להסביר לי למה אני צריך לשלם 920 ש"ח כשכולם פה עושים את זה בחינם?
הם נותנים לי משהו יותר ממה שעושים לבד או שזה רק בשביל השקט הנפשי?
אני הלכתי דרכה פחות מחצי מחיר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כן יכול לקבל את המענק, אמור לקבל 1200$ על עצמו.
לא חייב בדיווח, ויש טופס שממלאים אונליין -
השאלה האם הוא חייב במס בגלל ההכנסות של האשה.
אם אכן הוא חייב מומלץ לוודא שהוא לא מסבך את עצמו הן בגלל העבר (לא דווח מיסים!) והן החבות בעתיד.

לכל המעוניין,
@MERS1 הוציא מדריך ברור מאוד איך להגיש את הבקשה,
ובזכותו- ההגשה פשוטה וקלה מאוד!!!
מי שמעוניין במדריך- שישלח מייל ל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
ויקבל אותו חינם, באופן אוטומטי...
בהצלחה!!!

לא קיבלנו ssn עבור מספר ילדים איך אפשר לקבל את זה ?
מאוד דחוף לנו!!!
אנא למי יש מידע
כל הילדים כבר אזרחי ארה"ב, אבל אין לנו SSN ואנו לא מקבלים כלום עליהם, כי לא קיבלנו את מספר הסושל,
איך אני יכול לקבל את זה למי פונים ???:eek::eek::eek:

אנחנו גם קיבלנו כבר בחשבון אוטומטית (עבור הורה אמריקאי ו-3 ילדים מתחת לגיל 17).
השאלה מה אפשר לעשות עבור הבת שלנו שהיא מעל 17.
אפשר להגיש עליה בקשה בנפרד??

אנא למי יש מידע
כל הילדים כבר אזרחי ארה"ב, אבל אין לנו SSN ואנו לא מקבלים כלום עליהם, כי לא קיבלנו את מספר הסושל,
איך אני יכול לקבל את זה למי פונים ???:eek::eek::eek:
אפשר לשחזר דרך הקונסוליה
אבל לא יודעת מה עכשיו....

מידיעה כרגע אי אפשר, מכירה מישהוא שהיה לו תור מתחילת החורף לסוף חודש אדר עבור זה בקונסוליה, והתקשרו להודיע בסוף אדר שלרגל המצב התור מבוטל ויקבעו חדש כשיתאפשר..
לאחר בירור כרגע אין משרדים פתוחים ואין שום מציאות לעשות תורים חדשים ולכן איך דרך לקבלו

קצבת נכות מביטוח לאומי בישראל נכללת בחובת דיווח לארה"ב?
היא מחושבת כחלק מן ההכנסות, או שלא צריך להכניס אותה?

כמה שאלות לבירור:
איפה נרשמים ומה אמורים לעשות ???
אם אין לי חשבון באמריקה. יש לי גם אפשרות לקבל?

אנחנו גם קיבלנו כבר בחשבון אוטומטית (עבור הורה אמריקאי ו-3 ילדים מתחת לגיל 17).
השאלה מה אפשר לעשות עבור הבת שלנו שהיא מעל 17.
אפשר להגיש עליה בקשה בנפרד??
.

אפשר וזה מה שרבינוביץ מביתר עשה לי.

.

משהו יודע האם צריך דוקא מספר פלפון או אפשר גם טלפון ביתי???.........
[בשאלון שממלאים כדי לקבל את הכסף].

דחוףףףףףףףףףףףףףףףףף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה