דרוש מידע אזרחי ארה"ב יכולים לקבל בקלות מענק כספי גבוה עקב הקורונה

מישהו יכול לשים לי בבקשה קישור
לעמוד בו מבקשים את המענק
לאזרחי ארה"ב
מעל גיל 18 שאין להם הכנסה ולא תלויים באף אחד
תודה

הגשתי בקשה לפני חודשיים וחצי.
קבלתי מיד מייל של מזל טוב וכו..שזה כנראה אושר.
ובסטטוס בבדיקה כתוב כל הזמן שאין אינפורמציה .
יש כאן מישהו שהגיש מזמן ולא קבל איזה עדכון בקשר לצק?

האם יש פעימה שנייה למענק נוסף?

הגשתי בקשה לפני חודשיים וחצי.
קבלתי מיד מייל של מזל טוב וכו..שזה כנראה אושר.
ובסטטוס בבדיקה כתוב כל הזמן שאין אינפורמציה .
יש כאן מישהו שהגיש מזמן ולא קבל איזה עדכון בקשר לצק?

מכיר מישהו שהגיש די מזמן (אולי חודשיים +) ועד לפני כשבוע היה רשום שהסטטוס לא זמין, היום בדק שוב והופיע תאריך בו הצ'ק אמור לישלח.

יש מישהו שלא קיבל את הצק ופנה לIRS וקיבל צק חדש?

האם יש פעימה שנייה למענק נוסף?

יש מישהו שלא קיבל את הצק ופנה לIRS וקיבל צק חדש?
אני קיבלתי רק שק אחד בשבלי ובשביל הילדים לא קיבלתי עדיין פוחדת אולי גנבו אותו מה אני אמורה לעשות? מישהו קיבל כאן שיק גם בעבור הילדים ויודעת מתי אני אמורה לקבל אותו?

אני קיבלתי רק שק אחד בשבלי ובשביל הילדים לא קיבלתי עדיין פוחדת אולי גנבו אותו מה אני אמורה לעשות? מישהו קיבל כאן שיק גם בעבור הילדים ויודעת מתי אני אמורה לקבל אותו?
לא מקבלים שיק נפרד עבור הילדים, הסכום כלול בתוך השיק של ההורים.
קרה תקלה שהרבה מאנשים שלא מדווחים כרגיל את ההכנסות השנתיות לא עודכן אצלם גם בעבור הילדים.
לפי מה שפורסם מדובר בכ-365,000 איש.
ה-IRS פירסמה שהם מנסים לתקן את הבעיה עד סוף החודש.

לא מקבלים שיק נפרד עבור הילדים, הסכום כלול בתוך השיק של ההורים.
קרה תקלה שהרבה מאנשים שלא מדווחים כרגיל את ההכנסות השנתיות לא עודכן אצלם גם בעבור הילדים.
לפי מה שפורסם מדובר בכ-365,000 איש.
ה-IRS פירסמה שהם מנסים לתקן את הבעיה עד סוף החודש.
חני25 עזרת לי מאוד עם המידע הזה ישר כח!!!

אם אני מגישה דוח מס עבור 2019 זה אומר שמכאן והלאה אני חייבת לדווח כל שנה?

אם אני מגישה דוח מס עבור 2019 זה אומר שמכאן והלאה אני חייבת לדווח כל שנה?
כל שנה זה חשבון בפני עצמו
אם הרווחת פחות מהסכום של $12,200 לשנה (לזוג $24,400, לראש משק בית $18,350) אז אתם לא צריכים לדווח
אין קשר בין שנה אחד לשני

כל שנה זה חשבון בפני עצמו
אם הרווחת פחות מהסכום של $12,200 לשנה (לזוג $24,400, לראש משק בית $18,350) אז אתם לא צריכים לדווח
אין קשר בין שנה אחד לשני
אבל אם אני מרוויחה יותר אבל אף פעם לא מדווחת
(אין לי בשביל מה, הילדים שלי ישראליים)
ורוצה לדווח על מנת לקבל את המענק - זה יכול לסבך אותי בעתיד??

אבל אם אני מרוויחה יותר אבל אף פעם לא מדווחת
(אין לי בשביל מה, הילדים שלי ישראליים)
ורוצה לדווח על מנת לקבל את המענק - זה יכול לסבך אותי בעתיד??
את עובדת כשכירה או כעצמאית?
אם את עובדת כעצמאית, זה קצת בעייתי שאת לא מדווחת

בשביל לקבל את המענק
אני מגישה דוח מס לשנת 2018? 2019?
שתיהם?
אחד מהשתיים?
משנה מה?
אשמח אם מישהו יוכל לענות בדחיפות...

מישהו יודע??

הגשתי 2018 כנשואים וביחד (בעלי לא אמריקאי)
הגשתי 2019 כנשואה שמגישה בנפרד - לפי הבנתי אני אמורה לקבל אבל כבר חודש זה לא מתעדכן באתר (קבלתי כבר כסף על מס שלילי)

יש מה לעשות?

מספר טלפון??

מישהו יודע??

הגשתי 2018 כנשואים וביחד (בעלי לא אמריקאי)
הגשתי 2019 כנשואה שמגישה בנפרד - לפי הבנתי אני אמורה לקבל אבל כבר חודש זה לא מתעדכן באתר (קבלתי כבר כסף על מס שלילי)

יש מה לעשות?

מספר טלפון??
לחכות

(לפני כמה זמן הגשת לשנת 2019?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה