דרוש מידע אזרחי ארה"ב יכולים לקבל בקלות מענק כספי גבוה עקב הקורונה

גם לאזרח אין זכאות? מה הסבר הדבר?
זהו שאין לי הסבר.
אם האזרח הגיש את הדוח מס השנתי לבד, אין לו בעיה לקבל את המענק, ברגע שהוגש יחד עם הבן זוג שיש לו ITIN נעלמה הזכאות, למה ? לIRS הפתרונים.

IRS.png

החוק הזה שאם יש ITIN על הדו"ח זה פוסל את כל המופיעים בדוח ואינם זכאים, כבר היה בתמריץ של 2008. הסיבה לכך היתה כדי למנוע ממהגרים בלתי חוקיים לקבל את התמריץ. כך כתוב בפירוש כאן לינק

החוק הזה שאם יש ITIN על הדו"ח זה פוסל את כל המופיעים בדוח ואינם זכאים, כבר היה בתמריץ של 2008. הסיבה לכך היתה כדי למנוע ממהגרים בלתי חוקיים לקבל את התמריץ. כך כתוב בפירוש כאן לינק
תודה על הקישור.

מעניין אם היה מישהו שניסה לערער על זה, וא"כ אם הצליחו או לא.

מכך שגם כעת זה המצב, כנראה שלא הצליחו.
הם כותבים שיש יוצא מן הכלל בענין ה-ITIN והוא כאשר אחד מבני הזוג משרת בצבא, ניתן להגיש עם מספר ITIN לבן זוג אחד. החריגה הזאת היא בגלל שבפעם הקודמת הרבה חיילים הפסידו בגלל זה ולכן הפעם דאגו להם שזה יהיה שונה. (שם)

הבנתי שגם באופן כזה ניתן להגיש שוב דו'ח מתוקן שבו יהיה מופיע רק בן הזוג האמריקאי ואז תוכלו לקבל את המענק
איך?
כבר הגשנו את הדוח וכבר קבלנו את ההחזר מס
(המפרנס יש לו מס ITIN) אז איך אפשר כרגע להחליט להגיש עוד דוח, דוח אחר...
לא הבנתי

הבנתי שגם באופן כזה ניתן להגיש שוב דו'ח מתוקן שבו יהיה מופיע רק בן הזוג האמריקאי ואז תוכלו לקבל את המענק
זה אומר שאם עוד לא הגשתי ל2019 אוכל לתקן בקלות?
אם אגיש רק עוד חודש אקבל למפרע?

זה אומר שאם עוד לא הגשתי ל2019 אוכל לתקן בקלות?
אם אגיש רק עוד חודש אקבל למפרע?
אבל אני לא מבינה איך זה שווה
אם אני בכוונה מגישה על מישהו את הדוח, זה בגלל ההכנסה שלו
אני מקבלת יותר כסף כשאני מדווחת על בעל הITIN כמפרנס
מאשר הכסף של המענק...
אז למה, גם במקרה שלא הייתי מגישה כבר ומקבלת, למה היה שווה לי לעשות כך?

מאשר הכסף של המענק...
סליחה

אני דיברתי על המקרה שלי שבעלי עם ITIN ואני המפרנסת

כמובן שאין לזה שום קשר למקרה שלכם

אשמח לדעת אם יש כאן מישהו שמילא בעצמו את הבקשה למענק, או שהגשתם בעזרת "מבינים בעניין".
@לילי 1? @Rochit? @חגית גרוס ?

כנ"ל
מי שמגיש כל שנה לא צריך למלא כלום
את הדוח עצמו אני ממלאה לבד, בעזרת הבלוג של המתורגמן הפיננסי

את דיווח אני גם עושה לבד.
אני משתמשת באתר שקוראים לו -TAX ACT
אתר חינמי וממש ידידותי למשתמש. כן צריך אנגלית טובה וידיעה של החוקים הרלוונטיים אליך.

איך?
כבר הגשנו את הדוח וכבר קבלנו את ההחזר מס
(המפרנס יש לו מס ITIN) אז איך אפשר כרגע להחליט להגיש עוד דוח, דוח אחר...
לא הבנתי
שמעתי מבעל מקצוע שניתן להגיש תיקון לדו'ח.
חושב שכדאי שתעשו זאת דרך בעל מקצוע, או לפחות להתייעץ עם בעל מקצוע, כדי לא לא ליפול בזה

שמעתי מבעל מקצוע שניתן להגיש תיקון לדו'ח.
חושב שכדאי שתעשו זאת דרך בעל מקצוע, או לפחות להתייעץ עם בעל מקצוע, כדי לא לא ליפול בזה
מאשר הכסף של המענק...

בעלי אזרח ארה"ב ולא דיווח לרשויות המס מעולם. (אברך)
איו לו חשבון בנק בארה"ב, האם הוא יכול להשתמש בחשבון שרשום ע"ש קרובי משפחה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה