דרוש מידע אזרחי ארה"ב יכולים לקבל בקלות מענק כספי גבוה עקב הקורונה

• הוסף לסימניות
כזכור, טראמפ העביר חוק על הענקת סיוע לאזרחי ארה"ב שברשותם מס' Social Security.

הסכום עומד על 1200 דולר לכל אחד מגיל 17 ומעלה. הורים מקבלים עבור כל ילד שמתחת לגיל 17 סך של 500 דולר!

• הוסף לסימניות

הסכום עומד על 1200 דולר לכל אחד מגיל 17 ומעלה. הורים מקבלים עבור כל ילד שמתחת לגיל 17 סך של 500 דולר!
אשמח לשמוע עוד פרטים.
איך מסדרים את העניין? ואיפה?

• הוסף לסימניות

אתה יודע מישהו שיכול לטפל בעניין ? יש לי גם עוד שנים לסדר שם.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד פרטים.
איך מסדרים את העניין? ואיפה?

אני עשיתי דרך אחד רבינוביץ מביתר. מכיון שיש לי חשבון בנק בארה"ב קיבלתי כבר את הכסף בחשבון הבנק!
למי שאין חשבון בנק יקבל שיק בדואר.

• הוסף לסימניות
אתה יודע מישהו שיכול לטפל בעניין ? יש לי גם עוד שנים לסדר שם.

אני עשיתי דרך אחד רבינוביץ מביתר. מכיון שיש לי חשבון בנק בארה"ב קיבלתי כבר את הכסף בחשבון הבנק!
למי שאין חשבון בנק יקבל שיק בדואר.

• הוסף לסימניות
אם לבעלי יש אזרחות הוא גן יכול להגיש?
לילדים אין!
מה צריך בשביל זה?

• הוסף לסימניות
כזכור, טראמפ העביר חוק על הענקת סיוע לאזרחי ארה"ב שברשותם מס' Social Security. הסכום עומד על 1200 דולר לכל אחד מגיל 17 ומעלה. הורים מקבלים עבור כל ילד שמתחת לגיל 17 סך של 500 דולר!
צריך לשלם מיסים בשביל להיות זכאי במענק.
הם לא פריירים..
מי שיש לה חשבון שם, אז ברור שהיא משלמת מיסים

• הוסף לסימניות
@hbecker אמרה שמיועד רק למתגוררים בארה''ב.
אולי יש לה מידע נוסף?
לא נכון.
לבעלי יש אזרחות ועשינו לילדים שלנו, אנחנו מתגוררים בארץ והילדים שלנו ילידי הארץ,
ולשמחתנו אנחנו זכאים למענקים האלו בהחלט.
מה שצריך בשביל זה זה לטוס לארה"ב...

• הוסף לסימניות
אמרו לי שמי שאשתו איננה אזרחית, עדיף שלא יצהיר על ההכנסות שלה, רק על שלו.

• הוסף לסימניות
;)

לא נכון.
לבעלי יש אזרחות ועשינו לילדים שלנו, אנחנו מתגוררים בארץ והילדים שלנו ילידי הארץ,
ולשמחתנו אנחנו זכאים למענקים האלו בהחלט.
מה שצריך בשביל זה זה לטוס לארה"ב...
בשביל אזרחות לילדים צריך לטוס אבל לא בשביל המענק המדובר!

• הוסף לסימניות
אמרו לי שמי שאשתו איננה אזרחית, עדיף שלא יצהיר על ההכנסות שלה, רק על שלו.
אנחנו שנים מצהירים על ההכנסות האלו גם, צריך לעשות בשביל ההכנסות האלו ITIN, שזה מספר משלם מיסים לאזרחי חוץ.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי...
שצריך לטוס לעשות אזרחות לילדים-הבנתי
אבל האם מי שגר בארץ ויש לו אזרחות וסקיורטי נמבר זכאי????

• הוסף לסימניות
אנחנו שנים מצהירים על ההכנסות האלו גם, צריך לעשות בשביל ההכנסות האלו ITIN, שזה מספר משלם מיסים לאזרחי חוץ.
דברי לא כוונו כלפי אלו שגם ככה מצהירים בשביל החזרי מיסים, אם כי יתכנו בעיות.
כך ע"פ השמועה בכל אופן.
יען המענק מכוון כלפי אזרחים, ובן זוג תושב חוץ מדליק נורה אדומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה