כדאי להתייעץ עם בעלי המקצוע שמתעסקים עם האזרחות, הם אמורים לדעת זאת.אם כבר אזרחות ,
אז אולי מישהו מכיר את התחום?
יש לי כמה שאלות..
מה הבדל בין אזרח לגרין קארד - חוץ מזה שזה זמני..
אשמח אם מישהו יוכל לפרט.
פשוט כי חסר לי שנתיים של מגורים בארה"ב, אז לא יכולה לאזרח את הילדים..
בשתי האפשרויות לא תשלמו מיסים בארץ! זה לא קשור.אני לקראת הגשת דוח פעם ראשונה לארצות הברית
איך הכי כדאי לקבל הטבת מס על הילדים?
בחשבון בנק אמריקאי שנפתח? או בדואר?
הבנתי שאם זה דרך חשבון בנק אז נצטרך לשלם על זה מיסים בארץ..
משהו יודע?
תודה!בשתי האפשרויות לא תשלמו מיסים בארץ! זה לא קשור.
אם יש אפשרות לפתוח חשבון בנק, זה עדיף. הצ'קים בדואר לפעמים 'מתנדפים'. אפשר לבקש חלופי, אבל זה תהליך.
בהפקדה ישירה לחשבון אמריקאי, צריך לתת את הדעת איך הכסף מגיע לארץ, אם זו המטרה שלכם
לייעוץ נוסף, ללא תשלום וללא התחייבות אפשר לפנות אלי לג'ימייל. rivka.zaks1
זה בעיה כללית?לא.
הבנתי שעכשיו יש בעיות עם קביעת התורים לזמן הקרוב, שהם לא שחררו זימונים. אין לנו על מי להשען....
בדיוק ביררתי כעת,אני לקראת הגשת דוח פעם ראשונה לארצות הברית
משהו יודע?
לא הבנתי על מה ולמה הקפיאו??תרשו לי לחלוק
בהפקדה לחשבון אמריקאי חייבים לקחת אפשרות שהבנק מחליט להקפיא את החשבון לצורך בדיקה או כל משהו אחר ואז הכסף פשוט תקוע (יש בנקים קשוחים ויש יותר גמישים) לעומת זאת בצ'ק אמנם מסתבכים עם הדואר ואף משלמים כמה שקלים לצ'יינג' אבל בלי פחדים
לי יש חשבון אמריקאי והקפיאו לנו את החשבון, למזלנו אחרי 3 חודשים פתחו שוב
ואגב, יש בנקים שאין עמלות לא על החשבון ולא על הכרטיס אשראי ופשוט מושכים מזומן כאן בארץ ללא עמלת המרה
קודם אולי צריך להבין מה זה הצקים שמגיעים מארה"ב...אני לקראת הגשת דוח פעם ראשונה לארצות הברית
משהו יודע?
יש לכם מושג אם התחדש משהו בענין?כן. ממש צרת רבים, ללא שום נחמה.
דבר שאין לו תקדים, כך שאין נסיון עם זה בכלל.
ה' יעזור!
כנראה ההחזר ל 2024 לכל ילד עומד על $1700יש לכם מושג אם התחדש משהו בענין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים