אז איך אתם רוצים שיקראו לספר הבא שלי?

• סה"כ מצביעים
    96
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
(למרות שאני עדיין מתלבט בין 'מוות' ל'רצח'.)...
רצח ומוות בהכרח קוטלים מישהו. קצת פחות מסתדר, לא?
וככל שאני יותר חושבת על זה- 'קללת הצבעים' הוא באמת השם היחיד שהיה מטריח אותי לבדוק במה מדובר.
כל שאר השמות סבירים, אבל הם מאוד מהר מתאדים מהמוח בגלל הדמיון לעוד כל כך הרבה ספרי מתח (כנ"ל מוות קטלני) ואתה הרי רוצה לתפוס את העין.

• הוסף לסימניות
רצח ומוות בהכרח קוטלים מישהו. קצת פחות מסתדר, לא?
וככל שאני יותר חושבת על זה- 'קללת הצבעים' הוא באמת השם היחיד שהיה מטריח אותי לבדוק במה מדובר.
כל שאר השמות סבירים, אבל הם מאוד מהר מתאדים מהמוח בגלל הדמיון לעוד כל כך הרבה ספרי מתח (כנ"ל מוות קטלני) ואתה הרי רוצה לתפוס את העין.
גם לדעתי, קללת צבעים. שם מסקרן. אבל חושבת שבלי האות ה' יותר יפה.

• הוסף לסימניות
רציתי לכתוב כבר מזמן
נשק הימלטות זה שם לא טוב.
לא מתחבר ביחד (זה כמו שחיים ארי אצלי זה שם רגיל וברור ואברהם שלמה לא...)

• הוסף לסימניות
לדעתי לא צריך לקרוא לספר מתח משהו עם נשק, דם, רצח וכו
אלא משהו יותר רחוק כמו נניח טווח אפס אויב באדמת ידיד השעיר השלישי.
אם אני אכתוב ספר מתח יום אחד הוא יהיה של שתי חלקים
לספר הראשון יקראו - ההתחלה
לשני - הסוף
נשמע מפחיד גם ככה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה