- הוסף לסימניות
ברור שזו אמירה שלי. אמרתי אותה כמחשבה שלי, לא דרשתי מאף אחד לקבל את המחשבה הזו כאמת מוחלטת.זה כבר פרשנות שלך.........(יותר נכון אימרה)
ולהגיד מה רצון ה ומה לא אני גם כן לא בטוחה שזה רצון ה........
ברור שזו אמירה שלי. אמרתי אותה כמחשבה שלי, לא דרשתי מאף אחד לקבל את המחשבה הזו כאמת מוחלטת.זה כבר פרשנות שלך.........(יותר נכון אימרה)
ולהגיד מה רצון ה ומה לא אני גם כן לא בטוחה שזה רצון ה........
קצת סותר את עצמך או מעוות את דברי, ע"כ אבאר אותם שובואולי משמים רוצים שנתאבל? מי החליט מה רוצים משמים?
זה משמים סוגרים לנו את בתי הכנסת, מחייב שבבית אפשר להתפלל יותר?
אולי אפשר פחות, ורוצים בכל אופן שנשתדל? או אולי שנילחם? ואולי מתכוונים שעדיף. אבל לא נדע.
בכל מקרה,
זה בדיוק, בלי פרשנויות,
וכל אחד מוזמן לחוש כלפי זה מה שליבו חפץ.
את השאלה הזאת צריך לשאול כל יהודי את עצמו ולענות בעצמו
אין פה שאלה כללית לציבור שלם
מומלץאפשר לסגור את האשכול.....
נפשי?באותו מספרים שיש מהקורונה????
רק לידיעתך בשביל לצמצם את התחלואה בציבור החרדי מספיק שכולנו הקפיד על מסיכה בדיקות וצימצום מוחלט של מפגשיםצריך לעשות עכשיו! את כל מה שיכולים בשביל שבימים הנוראים וסוכות ניהיה חופשים ולא סגורים בבית !!!
ואנחנו לא מאשימים אותם שהם עושים את זה בכוונה שנישאר בבית בחגים
אבל זה יהיה המצב שיגידו שהתחלואה עלתה מאווווד בניגוד לצפי שהיה צריך לרדת
ולצערנו אנחנו חיבים לסגור אתכם לטובתכם כי אנחנו דואגים לבריאות שלכם !
אתם לא מבינים שאנחנו עושים את כל זה מלב אוהב באמת?????
כאילו מה לא מובן במהלך הפשוט והברור הזה????
יש חולים ונפטרים ולכן יש סגר??? הכי פשוט בעולם!
אבל אם היו באמת דואגים לנו היו עושים עכשיו סגר!!!???!!!
אפשר לסגור את האשכול.....
לא הבנתי למה זו סיבה לסגור.מומלץ
כשם שפרצופיהם שונים כך דיעותיהם שונות
אתה רציני שאתה מעדיף שעוד כמה מאות של אנשים ישלמו את חייהם בשביל החסינות עדר הזו??????אז אם קרובים לחסינות עדר, אז אולי דוקא חוסר שמירה תקרב את חיסון העדר עוד יותר?
את השאלה הזאת תשאל את עצמיך(נראה לי שאתה יודע מה בדיוק התשובה)לא הבנתי למה זו סיבה לסגור.
ואם לא כולנו תמימי דעים, אז מה?
אז מה יקרה אם נשמע דעות שונות?
לפעמים זה הופך לרונדליםלא הבנתי למה זו סיבה לסגור.
ואם לא כולנו תמימי דעים, אז מה?
אז מה יקרה אם נשמע דעות שונות?
אז מי שלא מתאים לו, שידפדף.לפעמים זה הופך לרונדלים
לא תמיד
אבל לפעמים......![]()
הצדק עימךאז מי שלא מתאים לו, שידפדף.
העיקר שכולנו מבינים שתפילות במניין במיוחד בימים נוראים וכמובן לימוד תורה
זה הרבה הרבה יותר חיוני מכל העבודות למיניהם....
במחילהאז נחזור לשאלה העיקרית למה הסגר יהיה דווקא ל ולא עכשיו???
הרי התפילות בימים נוראים חשובים לכולנו מאוד???
כולם רוצים להיות בחגים בני חורין כל אחד מהסיבות שלובמחילה
אבל מה הצימצום
למה שיקבלו את ההחלטות לפי הציבור החרדי ולא לפי הציבור הכללי???????
"להזכירך" אנחנו מדינה דמוקרטית..וכל אחד יש חופש ביטוי....הצדק עימך
רק שכמעט כל שאלה ענינית הופכת לויכוח פילוסופי או חינוכי
אם זה נשאר בגדר הבעת דיעה אז בסדר
רק לפעמים כשאני מדפדפת אחורה מגלה כמה נגיחות עשו שם אחד בשני
אז זהירות
אני מעדיף שכמה שפחות אנשים ימותו, ואיני יודע באמת איך עושים את זה, רק העליתי סברא, שלפי המחקר הזה שצופה שהתחלואה תעלה בשבועות הקרובים ואחרי זה כשזה יגיע למספר חולים מסויים יהיה כבר מספיק אנשים מחוסנים כדי שהמחלה תתחיל לרדת, אז השמירה על ההנחיות מקסימום ידחה קצת את ההגעה לחיסון העדר הזה, ופחות שמירה קצת יקרב את זה, אז אני שואל אולי עדיף לקרב את הקץ מאשר לרחק, האם כשקרב את הקץ יותר אנשים ימותו?אתה רציני שאתה מעדיף שעוד כמה מאות של אנשים ישלמו את חייהם בשביל החסינות עדר הזו??????
או שלא הבנתי אותך נכון...
אוישברוב עם זה הידור.
האם כדאי בשבילו למוטט את כלכלת ישראל ולהרעיב אלפי בעלי עסקים ומוחל"תים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים