אז אין תצוגה מקדימה בווינדוס 7 ???

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לעזור לקבצי psd וקורל!!!
הבו פתרונים...
תודה

• הוסף לסימניות
לא עובד אצלי.
אולי פיספסתי משהו? או שזו התקנה רגילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;923648:

אם אינני טועה, העלית את הקובץ הלא נכון. מה שנתת בג'מבו זה פלאג-אין להצגת תצוגה מקדימה של קבצי EMF, WMF (מסגרות ועיטורים שבXP הוצגו אוטומטית אך ב7 משום מה לא)
תוסף מעולה אגב, אני מתקין אותו ללקוחות באופן קבוע.
אם הוא מציג גם את הקבצים PSD וקורל? יהיה זה חידוש מרענן בשבילי.

בכל אופן כדי להשלים את ההתקנה יש להפעיל מחדש את המערכת.

עדכון: חיפוש קצר ברשת מעלה את התוסף החינמי המצ"ב (הסיסמה לראר כשם הניק שלי), שמיועד עבור הקבצים שהזכרת PSD וכו' ועוד פורמטים ישנים שאינם נתמכים ע"י התצוגה הממוזערת של WIN7 בדקתי אותו והוא עובד מצוין (פשוט להתקין וזהו, אין צורך בהפעלה מחדש)
בהצלחה

קבצים מצורפים

• תצוגה מקדימה של PDS ועוד.rar
    2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
PCM זה מתאים רק לוינדוז 7, או גם ל 8?

• הוסף לסימניות
אגב, יש שם קוד מוצפן לקובץ הזה. אי אפשר להכנס אליו.

• הוסף לסימניות
pcm תודה, אך גם זה לא עזר.:eek:

• הוסף לסימניות
איך זה יתכן שביבוא לכל מיני תוכנות ולאימייל, הוא כן נותן תצוגה מקדימה לקבצי קורל? (שהם הכי חשובים לי!)

• הוסף לסימניות
איך נכנסים לתוכנה הזו? זה מבקש סיסמה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;924026:
PCM זה מתאים רק לוינדוז 7, או גם ל 8?

נבדק גם על Windoes 8

הסיסמה למי שלא הבין עד כה היא PCM

מה הסיומת של קבצי הקורל אותם את מעוניינת לראות?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לראות סיומות של PSG ו EPS

• הוסף לסימניות
נסי את זה בבקשה "מציג EPS"

הסיסמה כנ"ל

בהצלחה

קבצים מצורפים

• תצוגה מקדימה EPS ועוד.rar
    9.4 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
התקנתי
אני אמורה לאתחל מחשב בשבין שזה יעבוד?

• הוסף לסימניות
לא עבד לי
אני מחפשת משהו שכשאני נכנסת לסייר של וינדוס, גם ה PSD ו EPS יהיו גלויים. היה לי את זה פעם ב XP

• הוסף לסימניות
דוקא eps זה מציג לי. אך פוטושופ ואילוסטרייטור לא.
סיומת קורל היא - cdr
תודה רבה

לבינתיים ההוא מה2007 נפל:eek:, והמבוגר והישן יותר עובד כמו חמור- לאט אבל בטוח:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה