אז בסוף זה עלה.. שיתוף קטן

• הוסף לסימניות
מדובר בספר חדש שאנו רוצות להוציא בעניין "שיח עם אמא" - תקשורת מהנה ובונה עם הילדים בשילוב רעיונות מעשיים ומלווים באיורים מסגנון זה.
אנו מתחילים בהוצאת ספרונים קטנים.
אם אתם מתעניינים בזה או שיש לכם רעיונות לפוזות נחמדות מהילדים שלכם, אשמח לשמוע ממכם במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

וכמובן אשמח לשמוע דעתכם על האיורים-- :)

קבצים מצורפים

• KB 29.9 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
שעתיים עד שמסדרים פה איזו הודעה---:(

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש!!!

• הוסף לסימניות
ציורים חינניים!
בכוונה יש כמה סוגי קווים/עוביים?

• הוסף לסימניות
מותק!!!

• הוסף לסימניות
מתוקקקקקקקקקקקקק!!!
איזה קו קליל וזורם, ציורים חינניים ביותר!
פוזות חמודות נוספות לרוב תוכלי למצוא באשכול ההוא (הוא קיים עדיין?) של שגיאות מתוקות של ילדים שהניקיות מהפורום משתפות באיש את רעהו.

• הוסף לסימניות
מזמן לא העלתי כלום ולא הגבתי אבל היום הרגשתי געגועים לפורום. אהבתי מאוד את הציורים שלך. הם כל כך חמודים והרעיונות פשוט העלו חיוך על שפתי. מקסים!

• הוסף לסימניות
קליל ומתוק ממש!
אני הייתי מקצרת את ה'זנבות' של הבועות דיבור..

• הוסף לסימניות
ציור זורם....

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר לראות מי לחץ לכם ידיים בתודה---:cool:
אז זה אני:eek::eek:;)
עודדתם אותי
בהצלחה לכולם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;n4954433:
חבל שאי אפשר לראות מי לחץ לכם ידיים בתודה---:cool:

אפשר לראות!!! תלחצי על החלון הקטן בו כתוב מספר התודות ותוכלי לראות מי לחץ לך יד...
הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד10;n4956039:
אפשר לראות!!! תלחצי על החלון הקטן בו כתוב מספר התודות ותוכלי לראות מי לחץ לך יד...
הצלחות!

יו. טוב שאמרת לי.
כנראה שיש לי עוד הרבה סודות לגלות פה באתר החדש הזה---
אז שוב תודה:)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד:)
אני לא בלש או שום דבר בסגנון, אבל משהו אומר לי שכל הזכויות שמורות ;)))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה