לפי מה שכתוב באתר מדובר בשנתיים מלאותהסבה לתואר ראשון בעבודה סוציאלית (.B.S.W) | הפקולטה לעבודה סוציאלית
מטרת התכנית הפקולטה לעבודה סוציאלית במכללה האקדמית אשקלון רואה חשיבות עליונה בהכנת בוגריה לעבודה מקצועית ומתקדמת ברמה המקומית, הלאומית והבינלאומית לפתרון בעיות אנושיות ולמנהיגות בחברה. התמודדות מיטיבה עם אתגרים בחיים מחייבת יישום של גישה אינטגרטיבית ומערכתית בנוסף על הטיפול הפרטני. תוכנית...www.aac.ac.il
לפי מה שכתוב באתר מדובר בשנתיים מלאות
לא מפורט כמה ימים והאם הכל פרונטלי.
אם יש לך מידע אשמח מאד!
קמח זה לא רק לגברים?לגבי מלגות-
תואר ראשון יש טנא (קמח לשעבר) שנותנים 7000 כמעט לכל החרדים
וגם מלגת משרד החינוך- לכלל לומדי תואר ראשון, 5000/7500/12500 תלוי בנתונים אישיים
(יש הרבה שמכסות את התואר ונשאר להם עודף מכובד)
מלבד מענקי שעות ממשרד החינוך או מקרן השתלמות למורים- כ"א לפי מה שזכאית.
תואר שני יש רק מלגת טנא שנותנים 9000
בנוסף יש את פרח שנותנים 10000 על 140 שעות התנדבות (שעה אקדמית)
כל הנ"ל זה מלגות שנתיות, ניתן לקבל על כל השנים או על חלקן
האם עשית הסבה מתואר ראשון בפסיכולוגיה לשני בעבודה סוציאלית? או קודם הסבה לראשון ואז המשכת לשני?במכללת אשקלון, הייתה תוכנית לחרדיות.
@DvoraVidmanהאם עשית הסבה מתואר ראשון בפסיכולוגיה לשני בעבודה סוציאלית? או קודם הסבה לראשון ואז המשכת לשני?
האם כל הלימודים שם הם פרונטליים?
אני בצומת של התלבטות בין עוסית קלינית לתואר שני בפסיכודרמה.
יש לי תואר בחינוך מיוחד.
מתלבטת מה יותר מתאים לי כמי שבאה מרקע חינוכי של הרבה שנים ואוהבת גם עבודה מערכתית וקבוצתית במקביל לעבודה הפרטנית. ( כמו עבודה במקביל ובשיתוף צוותים, הנחיית קבוצות וכדו')
אשמח מאד להכוונה מאלו שמכירות את התחומים.
גם לגבי אפשרויות עבודה והבדלים בשכר. ( בדגש על משמעות התארים האלו בציבור שלנו. כי אני יודעת שכביכול בציבור הכללי תואר של עוסית קלינית יותר נחשב לטיפול מאשר תרפיות. האם גם בציבור שלנו?)
לא יודעת לתייג אבל אשמח גם לתגובתה של Dvora vidman
גם בציבור שלנו זה נחשב כך.. ( בדגש על משמעות התארים האלו בציבור שלנו. כי אני יודעת שכביכול בציבור הכללי תואר של עוסית קלינית יותר נחשב לטיפול מאשר תרפיות. האם גם בציבור שלנו?)
עוסית יותר יסודי ומתאים למה שאת רוצה לעשות, אבל ארוך יותר וקלה יותר לשילוב בחיים.אני בצומת של התלבטות בין עוסית קלינית לתואר שני בפסיכודרמה.
יש לי תואר בחינוך מיוחד.
מתלבטת מה יותר מתאים לי כמי שבאה מרקע חינוכי של הרבה שנים ואוהבת גם עבודה מערכתית וקבוצתית במקביל לעבודה הפרטנית. ( כמו עבודה במקביל ובשיתוף צוותים, הנחיית קבוצות וכדו')
כמו שאמרו, זה לא קמח כבר אלא טנא, דרך זרקור.לגבי קמח- לא יודע אם נותנים לנשים כיום
מלגת משרד החינוך נקראת כיום מילGO
תודה.כמו שאמרו, זה לא קמח כבר אלא טנא, דרך זרקור.
שימו לב - חובה ותנאי לקבלת המלגה לעשות אצל ייעוץ לימודים לפני תחילת הלימודים!!!!!!
וגם לנשים, בהחלט.
לפי סיווג תארים מבוקשים, דרג א' ב' וג'. על ג' לא מקבלים.
תודה.
יעוץ לימודים רק אצלם?
באתר שלהם, למיטב זיכרוני.היכן ניתן לראות את סיווג התארים?
אני חושבת שאין מלגה להשלמות.אם אני נרשמת להשלמה כעת בנוות ישראל לתואר אקדמאי חשוב שאפנה לפני ליעוץ? אפשר לקבל מהם מלגה על זה?
למיטב ידיעתי אני לא מסווגת כמשלימה בשום מקום אלא כלומדת לתואר ראשון. רק מבחינת הלימודים יש הקלות מסוימות בשל היותי עם תואר אקויוולנטי. לא?רק אצלם, כן.
כלומר, את יכולה לעשות איפה שאת רוצה, אבל תעשי גם אצלם אם את רוצה מהם מלגה.
זה לא עולה כסף או שזה בסכום סמלי, לא זוכרת.
הרעיון הוא בניסיון לחסום את האחוזים הגבוהים של מקבלי המלגות שמתחילים ללמוד ולא מסיימים.
בימי קמח וידידות טורונטו, הנשירה עמדה על 76%....
באתר שלהם, למיטב זיכרוני.
אני חושבת שאין מלגה להשלמות.
אבל לפני שאת עושה השלמה תחליטי קודם אם פנייך לעו"ס או לטיפול באומ1נויות.
שלא תבזבזי זמן וכסף לשווא.
א..את בהחלט מסווגת כמשלימה .למיטב ידיעתי אני לא מסווגת כמשלימה בשום מקום אלא כלומדת לתואר ראשון. רק מבחינת הלימודים יש הקלות מסוימות בשל היותי עם תואר אקויוולנטי. לא?
הסבה לעו"ס מתואר ראשון לתואר ראשון - תבדקי היטב איפה יש מסלול ואם רלוונטי לך מבחינת מרחק. (אשקלון?), ואם רל או קשה להתקבל.והאם השלמה לתואר ראשון אקדמאי בחינוך מיוחד הוא לא הדרך הקלה ביותר להתחיל את 2 המסלולים? ( הבנתי שגם בעו''ס יותר קל דרך הסבה מתואר קיים גם מבחינת כמות ימי הלמידה בשבוע והאפשרות לעבוד במקביל)
אני מתכוונת אם בכלל תשתמשי בתואר הזה.כן מבינה שאצטריך להחליט בהקדם ע''מ שיהיו לי את קורסי הקדם הנדרשים לקראת הקבלה לתואר שני.
הסבה לעו"ס מתואר ראשון לתואר ראשון - תבדקי היטב איפה יש מסלול ואם רלוונטי לך מבחינת מרחק. (אשקלון?), ואם רל או קשה להתקבל.
אכן יש, במסלולים לא נפרדים, ותנאי קבלה קשים.רק להגיד שיש הסבה לאקדאים
מתואר ראשון אאחר ישר לתואר שני בעו"ס.
אאל"ט זמין רק באוניברסיטאות
ויש כל מיני תנאי קבלה לזה
אני סטודנטית לתואר ראשון בעבודה סוציאלית (כרגע במכינה).א.
היא צודקת, אין תואר קסם שהוא גם אחראי וגם יסודי וגם קורה תוך רגע.
ב.
עם טענות נכונות לא הולכים למכולת....
ובטח לא עם מיקור חוץ של האחריות.
בחרת אז מה שבחרת לפי מה שהיא נראה לך לנכון,
שינית את דעתך,
היום את צריכה לקבל החלטות עדכניות.
אין איזה 'אחר גדול' שיבוא להושיע אותך מהבחירות של אז.
אם את בעולם טכנולוגי ורוצה לעבוד עם אנשים, יש פתרונות ביניים.
כל עולם התוכן של משאבי אנוש, פיתוח עובדים, תהליכי למידה ארגוניים, וכולי.
אגב העדר תואר בחינוך הוא לא בהכרח סיבוך בעלילה.
זה אומר שאת לא יכולה ללכת למסלול המקוצר של טיפול באומנות.
לא בטוח שזה כזה הפסד בשבילך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים