אז הנה ההתנסות הראשונה שלי...

• הוסף לסימניות
אשמח להערות/ הארות על הצילום (צולם בבית ה"לקוחה" ללא עיבוד התמונה כלל)
תודה לכל המקדישים מזמנם ונסיונם

• הוסף לסימניות
התחלה יפה!

הצעה לעיבוד ראשוני קל ב10 שניות:

פלאש מוקפץ? תאורת חלון?
מה נתוני הצילום?
  • כדאי להקפיד על רקע אחיד ורך [הבקבוק מיותר...]
  • אורך המוקד נראה קצת קצר כאן, כדאי להשתמש ביותר מ50mm.

• הוסף לסימניות
יפה להתנסות ראשונה

• הוסף לסימניות
וואו תודה!!
תאורת חלון, את הרקע אני אמורה לעבד (מה לעשות- תנאי חדר פצפון... והסבא ממתין שנסיים את ההתעללות בנכדתו בת השבוע...)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה,
הצעת עריכה-

קבצים מצורפים

• עריכה פרוגעותק.jpg
    עריכה פרוגעותק.jpg
    KB 90.1 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
לא רואים את התמונה

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
התמונה מדי חשוכה והפנים קצת מרוסקות עם היד... בשביל התנסות ראשונה הייתי ממליצה לך למצוא תנוחות יותר פשוטות..

• הוסף לסימניות
מותר לי להיות דוגרית?
לא. זו לא תמונה יפה, גם לא להתנסות ראשונית.
היא לא אמורה לעלות לפורום צילום *מיקצועי* בכלל.
(אגב, היא מצולמת במצלמה מיקצועית?)

גם עם מגבלות בשטח לפחות היית מסדרת את הרקע שיהיה אחיד, מכוונת WB נכון, מסדרת פוקוס (כי אין כאן), חושבת קצת יותר על קומפוזציה ואז היה על מה להתחיל לדבר.

---
(התינוקת בובה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה