אז הנה סוף סוף הקשוט המוכן - בנושא: כל צמא לכו למים

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים והמסייעים: גולן ארט, אותלי, וכל מי שניסה לעזור, ולמחמיאים באשכול זה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=225207

ברוך ד', לאחר שעות עבודה בזמנים לא זמנים בין עומס עבודות לעומס החגים, מצאתי את עצמי יושבת ומפסלת, ובונה, ומשפריצה, וצובעת, ומרכיבה, ומדביקה, וגוזרת, ויוצרת...

ניסיתי להעביר לכם את התחושה בתמונות, אבל אני חוששת שזה לא זה - צריך לראות את זה כדי להבין למה התמונות לא משקפות ;)

מקצת החומרים: קאפה, דאס, צבעי אקריליק, חוטי ברזל, דפים צבעוניים, פואליטירן מוקצף, משאבה של אקווריום, מי ברז, צבע מאכל כחול, מראה, שקף, פנסים, מדבקות פייטים, טפטפ קטיפה, ונגמר לי הזמן כבר לכתוב מה עוד.

לאחר החגים יופיע בעז"ה פוסט ברחוב האומן : פרטים נוספים, צורת העבודה, שלבים ועוד.

קבצים מצורפים

• מבט כללי.jpg
    KB 292.4 · צפיות: 299
  • כל צמא.jpg
    KB 808.3 · צפיות: 167
  • אלא תורה.jpg
    KB 505.2 · צפיות: 129
  • כיתוב.jpg
    KB 475.9 · צפיות: 124
  • מבט מהצד.jpg
    KB 289.5 · צפיות: 127
  • הוסף לסימניות
פשוט מיוחד !!
בהנאה.

• הוסף לסימניות
מהמם כל הכבוד על הסבלנות:)

• הוסף לסימניות
חלומי,
הלואי היה לי זמן וסבלנות...

• הוסף לסימניות
התלהבתי במיוחד מהתריסים בחלון.
הכול כאן מוקפד לפרטי פרטים, מדהים!

• הוסף לסימניות
מדהים ומיוחד! איזו השקעה לא נורמלית!!! זה מיועד לתערוכה כלשהי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה ע;1781980:
מדהים ומיוחד! איזו השקעה לא נורמלית!!! זה מיועד לתערוכה כלשהי?

תודה!
לא, זה נוי סוכה לסוכתנו הביתית.
זה החופש שלי - ליצור וליצור. התחלתי בבין הזמנים (למרות שכגרפיקאית עצמאית לא היה לי חופש)
והמשכתי בין לבין ע"ח הלילות והזמן של בין לבין.

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר!
אני מאד אוהבת לראות בסוכה קישוטים יצירתיים ומקוריים! זה נותן תחושה אחרת לכל הנושא של נוי סוכה.
למה המילים לא מספיק קריאות? זה משתקף על משהו?
ואני מעזה גם לשאול - אפשר לבוא לבקר בסוכתך? יש לך עוד דברים בלעדיים ויפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה ש;1782369:
מיוחד ביותר!
אני מאד אוהבת לראות בסוכה קישוטים יצירתיים ומקוריים! זה נותן תחושה אחרת לכל הנושא של נוי סוכה.
למה המילים לא מספיק קריאות? זה משתקף על משהו?
ואני מעזה גם לשאול - אפשר לבוא לבקר בסוכתך? יש לך עוד דברים בלעדיים ויפים?

המילים יצאו בתמונה לא מספיק קריאות כי הן אכן משתקפות על מראה מאחורה. ובכל זאת אחרי שהעלתי לפה הוספתי עוד קונטור בלורד זהב מסביב כדי שיהיה יותר ברור וקריא.

לגבי ביקורים - אפשר בהחלט, השנה עדיין לא תשלום. יש בהחלט מה עוד לראות, אם כי חלק מהקישוטים שעשיתי נתתי כמתנות והם מקשטים סוכות אחרות.

תוכלי לעשות חיפוש בפורם ולראות קישוטים נוספים שהעלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1782426:
לגבי ביקורים - אפשר בהחלט, השנה עדיין לא תשלום. יש בהחלט מה עוד לראות, אם כי חלק מהקישוטים שעשיתי נתתי כמתנות והם מקשטים סוכות אחרות.
תודה על ההזמנה, בסוף נגלה שאת גרה במעלות וזה קצת רחוק עבורנו...
אם תוכלי לשלוח לי פרטים באישי על מקום מגורייך - אולי נצליח לתאם ביקור חגיגי בסוכת הפלא.

• הוסף לסימניות
אולי אני מתחיל להזדקן?...:(
אני פשוט לא זוכר שעזרתי..:confused:
:D

• הוסף לסימניות
ציפי משגע!
מחכה לראות אותך ברחוב האומן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1789765:
אולי אני מתחיל להזדקן?...:(
אני פשוט לא זוכר שעזרתי..:confused:
:D

טוב, אז תודה שלא עזרתם :eek::D
כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=224997

הרעיון הסופי למשאבה היה ממה שהציע הניק MILK ואותלי - משאבה מחנות לממכר דגי נוי.

• הוסף לסימניות
אני מאד רוצה לעשות קישוט עם מים זורמים.
מי יכול לעזור לי במידע/ תמונות?
תודה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה