התייעצות אז הנה רשימת הספרים שיצרתי בעזרתכן!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה עם ספרי "נעמה" חוי רוזנברג- ספרים מעולים שהייתי שמחה מאד לקחת מספריה
ספרי דבורי רנד לדורותיהם , אולי נבקש ממנה שתכתוב עוד ספר לכבוד הספריה החדשה
(מכורה לספרים שלה!!)
כל ספרי יהודית פריינד
נעמי צוובנר
חלק מהם ברשימה.
וכמו שאמרתי הספורת אמורה להוות חלק קטן מהספרייה.

• הוסף לסימניות
השאלה הגדולה האם מותר לקרא ספרים של גויים? של חילונים? של כופרים?
הם מכניסים את כל ההשקפה והדרך חיים שלהם בתוך הספר!!!
חוץ מכפירה ועוד הרבה דברים שיש שם ה"י
אלו שמקפידים לקרא רק ספרות על טהרת הקודש, מוזמנים אלי לכוס קפה בלבד.
אלו שהגישה התורנית שלהם היא 'תוכו אכל קליפתו זרק' ו'הפרד התבן מן הבר' מתוך הכרה ש'חכמה בגויים תאמין' . מוזמנים לספריה!

שנזכה להכיר ב70 פנים לתורה, ובכך שהרבה דרכים לעבוד את ד' וכל אחד לומד תורה ודרך חיים היכן שליבו חפץ. והעיקר שיכוון ליבו...
ושנחיה בשלום זה עם זה.
אמן.

• הוסף לסימניות
אני שוב מזכירה את הספר התיקון-
חובה בהמשך לקטסרופה

• הוסף לסימניות
חשבתי גם
רק תחשבי האם ספריה בבני ברק יכולה להציע לילדים ספרות גויה

בגלל שרשמו זול וורן , פוליאנה וכד, חשבתי שאת מציעה סיפורת גם לילדים
אם את פונה לנשים מסתבר שאת פונה לאילו שחובבות קריאה מאוד ואילו בטח כבר השיגו ומכירות את כל ספרי הילדים והנוער הישנים
וגם את כל הספרות החדשה שהמליצו פה

אז להערכתי אם את מתחילה עם קצת תלכי על המשובחים של הרשימה הראשונה ודוקא הישנים והעיוניים שקשה להשיג

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
עלובי החיים של ויקטור הוגו - מיוחד!
סלמנדרה של ק. צטניק (יחיאל דינור) ספר שואה אחר.

אני הייתי שמחה שיהיו ספרי היסטוריה וביוגרפיות מכיון שאלו ספרים שאני לא אקנה, אבל אני אשמח לקרוא!!
אגב, @המימד הנוסף , אני דיי טובה בלהשיג ספרים ישנים שכבר אין בחנויות (כל הספרים שרציתי אי פעם הצלחתי בסוף להשיג)
אם תצטרכי עזרה אני אשמח לעזור לך לגייס, אני הכי בעד ספריה איכותית בבני ברק!! שאני אוכל לקרוא את הספרים האיכותיים בלי שאני אצטרך להרשם לספריית סגולה או אברבנאל
כמובן בעד שאני אוכל להשאיל כמה ספרים....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
בגלל שרשמו זול וורן , פוליאנה וכד, חשבתי שאת מציעה סיפורת גם לילדים
אם את פונה לנשים מסתבר שאת פונה לאילו שחובבות קריאה מאוד ואילו בטח כבר השיגו ומכירות את כל ספרי הילדים והנוער הישנים
וגם את כל הספרות החדשה שהמליצו פה

אז להערכתי אם את מתחילה עם קצת תלכי על המשובחים של הרשימה הראשונה ודוקא הישנים והעיוניים שקשה להשיג

בהצלחה רבה
לטעמי זו ספריה שבאה במטרה לתת במה לספרים הפחות נגישים,
וכן יש נשים שקראו את אסופית, פוליאנה וכו' ורוצות שוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בס"ד
ואני שואלת את זה באמת מכאב לב...
כבר מלא זמן אני הולכת עם התמיהה הזאת
מה קרה לספרים שלנו
איך יכול להיות שבכל ספר כמעט אני יוצאת עם מסר שהאמא הורסת לילדה את החיים
בהרבה ספרים מעלים בעיות שהשתיקה יפה להם ומאד יפה להם
השבוע קראתי ספר מהסטנדרט של הציבור החרדי
ספר קלאסי קלאסי של סופרת חרדית
מאמינה שלרוב הבתים החרדים יש אותו אפילו
ומתחילת הספר עד סופו הייתי בהלם
המילים שהיו שם, הביטויים, כמעט חיפשתי מילון חילוני כדי להבין מה היא רוצה
והיתה שם סצנה מזעזעת ממש בנים בנות וכו'
והכל כתוב ככה שחור ע"ג לבן!!
מה נסגר????
לאן עוד אפשר להגיע
למה אני אמורה לקחת סספר מספריה חרדית/לקנות ספר מחנות חרדית
ולקרוא את כל השטויות האלה?
במה זה יותר טוב מספרים חילונים? שהם גם שומרים שבת בסוף?
מה קרה לרמה של הספרים שלנו?
ברור שלא כל הספרים, וברור שיש ז'אנר מאד איכותי של סופרות וספרים מצויינים ממש בלי להתפשר על האיכות
אבל מה עם אלה שלא?
למה מוכרים את הספרים האלה בחנויות?
אין מי שיעשה פה סטופ???
בורא עולם זיכה אותי וקיבלתי משמים רצון לכתוב ספרים.

ובחסדי שמים אפילו כמה מהספרים שלי הגיעו לחנויות ושניים מהם נמכרו יפה, כמעט מהדורה.

ספרי האחרונים לא מצאו הפצה, ואני לא רוצה להפסיק לכתוב ספרים כל עוד יש לי רצון לכך וגם כל עוד יש לי רעיונות לסיפורים.
אני חושבת שברצון שלנו טמון הכיוון של השליחות שלנו.

את ספרי האחרונים הדפסתי בכמויות מעטות וחילקתי או מכרתי פה ושם.

חבל לי על הקבצים של הספרים כך שאני מחלקת את הספרים כעותק דיגיטלי ללא תשלום.

אשכול זה מיועד עבור סופרים כמוני, אם יש לכם עותק של ספר שכתבתם שתרצו לשתף את הציבור, אנא העלו לכאן.

כמו כן אפשר להעלות לכאן גם פרקים ראשונים של ספרים שלכם למכירה, למי שלא רוצים לחלק עותק דיגיטלי ללא תשלום, כך שמי שירצו ירכשו את הספרים לאחר קריאת דוגמה מהספר.

בהמשך אעלה לכאן בלי נדר את הקבצים של ספריי, פרט לספרון דובי שיר והכתר האמיתי, שהוא קובץ גדול מאוד ואי אפשר להעלות אותו לכאן אלא רק בדרייב

הספרים שאעלה לכאן בל"נ:

במה ללא קהל, קוד נפוליאון, הצעה לסדר, מסדר מלחמה, גיבור הסיפור, סדר הפוך ואולי גם בהמשך הספר החדש 'סודו של הנסיך' או פרקים ראשונים של הספר.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה