התייעצות אז כך ,הממשלה מחליטה להטיל סגר על אזורכם-מה זה גורם לכם?-סקר-

עשו סגר על העיר שלכם-מה זה יגרום לכם?

• אשמור בדיוק כפי ששמרתי לפני זה......[לטוב או למוטב?]

• אכן,סגר יעודד אותי לשמור יותר על הכללים

• אכן, סגר יעודד אותי ללכת לעשות בדיקה[כמובן אם יתנו לי :)]

• סגר רק יגרום לי לא ללכת להיבדק....אם כי אשמור על הכללים.

• סגר על עירי,יגרום לי להפחית את השמירה על ההנחיות וכמובן לא ללכת להיבדק.

• סגר על עירי מגביר אצלי את האימון במשרד הבריאות, במל"ל ובתהליכי הממשלה

• סגר על עירי מוריד אצלי את האימון במשרד הבריאות, במל"ל ובתהליכי הממשלה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
סגר גורם רק דבר אחד,
להפסיק ללכת להיבדק, היות וזה מעלה את רף אחוזי ההדבקה!

סגר גורם לסגירת חנויות וסגירת לימודים ומיעוט יציאות ומשום כך למיעוט הדבקה ועצירת הפצה המונית של הנגיף.
חבל כלכך שהרבה אנשים לוקחים את זה למקום פוליטי או קהילתי("אצלנו לובשים מסכות" אצלינו לא נבדקים" וכד') ולא למקום של אחריות אישית וסביבתית וכשמרגישים תסמינים ילכו להיבדק למרות שיכניסו אנשים לבידוד.

בן אדם פרטי לא צריך לעשות את השיקול של כמה אנשים יהיו ברשומות אלא לדאוג שברגע שהוא מרגיש תסמינים שהאנשים שהיו לידו ויכלו להידבק יכנסו לבידוד ולא ימשיכו את המעגל המטורף בו אנו נמצאים.
זו לא החלטה לאדם פרטי.
חיי כולנו בידי ההשגחה שהפקידה בידינו אחריות והשתדלות לשמור עליהם ככל יכולתינו.

• הוסף לסימניות
סגר גורם לסגירת חנויות וסגירת לימודים ומיעוט יציאות ומשום כך למיעוט הדבקה ועצירת הפצה המונית של הנגיף.
חבל כלכך שהרבה אנשים לוקחים את זה למקום פוליטי או קהילתי("אצלנו לובשים מסכות" אצלינו לא נבדקים" וכד') ולא למקום של אחריות אישית וסביבתית וכשמרגישים תסמינים ילכו להיבדק למרות שיכניסו אנשים לבידוד.

בן אדם פרטי לא צריך לעשות את השיקול של כמה אנשים יהיו ברשומות אלא לדאוג שברגע שהוא מרגיש תסמינים שהאנשים שהיו לידו ויכלו להידבק יכנסו לבידוד ולא ימשיכו את המעגל המטורף בו אנו נמצאים.
זו לא החלטה לאדם פרטי.
חיי כולנו בידי ההשגחה שהפקידה בידינו אחריות והשתדלות לשמור עליהם ככל יכולתינו.
סוף סוף קול שפוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה