היום היא בת 13מענין לנסות
גיל 12?? איפה היית עד היום??
האמת שאני כמה וכמה שנים כבר לא אופה עם ביצים, אז הספקתי לשכוחהשאלה שלי היתה למה רק עכשו את משתפת אותנו?
מאמינה שעברו כמה וכמה שנים מאז היותך בת 12
בינתיים הפרדנו הרבה ביצים
באמת התפלאתיהאמת שאני כמה וכמה שנים כבר לא אופה עם ביצים, אז הספקתי לשכוח
רוב הפעילות שלי פה בפורום זה איך אופים בלי ביצים
אבל לאחרונה לימדתי את הבת שלי, אז נזכרתי מחדש.
מענין אותי אם נוסה בבוש.לי יש סאוטר.
לאמא שלי היה בזמנו קנווד.
נוסה גם נוסה.מענין אותי אם נוסה בבוש.
יש לו שיטת הנעה שונה.
הוא לא היה קבור, זו התשובה.מעניין כמה שזה לגלות את אמריקה לחלק מהנשים ומובן מאליו לאחר.
@גלבוע
אותי מעניין איפה הטיפ הזה היה קבור עד לפני עשור. 20 שנה טרחתי לשוא, איפה היית את אמא שלך והטיפים? התחלתי להכין ככה טורטים רק לפני בערך עשור והתעניינתי ועסקתי באפייה עוד הרבה קודם.
האם הבעיה היתה שלא היה פרוג? או אולי שלא היו מיקסרים חזקים?
(או שהייתי עסוקה בעוגות "ללא")
אני מתחילה להוסיף אחרי כ15 שניות הקצפה כשאין עדיין קצף ממשי אלא מעין סבון.לדעתי, עדיף להוסיף את הסוכר בזרזוף בשלב שהקצף תפוח, ולא על ההתחלה.
תמיד אני עושה ככה, אתמול לרגל ההמלצה כאן החלטתי להקציב ישירות עם הסוכר ויצא מעט פחות טוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים