נורה אדומה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
סליחההההתודהההההההההההההההההההההה!!!
אין לי מילים עזרת לי נורא!!!!!
עכשיו אני מחפשת לך שוב
סליחההההתודהההההההההההההההההההההה!!!
אין לי מילים עזרת לי נורא!!!!!
אני בשוק ראיתי את הראשון בננה H ב 30 ש"חקישורים שיווקיים.
קשתות לאירועים קטנים, בהמשך אעלה עוצמתיים יותר.
בחרתי 7
![]()
2.46US $ 12% OFF|בציר גדול מלא פרל בגימור לנשים כלה כתר מסיבת ייעוד Hairbands בארה 'ב אופנה טורבן נזר אבזרים|Women's Hair Accessories| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
בחרתי מתכת צבע: FG325-Black- שחור חגיגי אירופאי מאד!
![]()
7.04US $ 41% OFF|בוטיק הבארוק רחב צבעוני קריסטל חרוזים בגימור עבור גברת יוקרה מרופדת נצנצים חרוזים ספוג שיער חישוק כלה חתונה לוח|Hair Jewelry| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
הגיוני,אני בשוק ראיתי את הראשון בננה H ב 30 ש"ח
לאיזה מהם הכוונה?קיפלתי אותו לחצי ככתר גמיש-מדהים!!
הביתוב צמוד למוצרלאיזה מהם הכוונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים