דיונים ואתגרים אז למה התמונות חסומות בנטפרי? תסיימו עם הנושא אחת ולתמיד!

• הוסף לסימניות
שקלתי אם לפרסם תנושא ובסוף החלטתי
אני רואה שיש הרבה שלא יודעות אבל אפשרי להעלות תמונות בלי שיחסם בנטפרי ולא משנה אם זה בת ובת כמה היא
(כמובן לפי תקנון האתר)
החלטתי לכתוב אחת ולתמיד כמה זה פשוט
ודווקא בפורום צילום כי פה הכי נתקלים בזה
אז כל מה שאתן צריכות לעשות, כשאתן פותחות אשכול ומעלות תמונה תלחצו על האופציה של 'תמונה ממוזערת', כן גם אני נבהלתי בפעם הראשונה
שזה יביא לי תמונה פיצית, אבל לא, זה בדיוק אותו דבר, ההבדל היחיד הוא שהתמונה יכולה להיפתח בחלון חדש - ואז היא תהיה פתוחה גם למי שהחסימה שלה הוא נטפרי
2020-04-20 19_22_25-‫דיונים ואתגרים - אז למה התמונות חסומות בנטפרי_ תסיימו עם הנושא אחת ולתמיד...png

• הוסף לסימניות
שקלתי אם לפרסם תנושא ובסוף החלטתי
אני רואה שיש הרבה שלא יודעות אבל אפשרי להעלות תמונות בלי שיחסם בנטפרי ולא משנה אם זה בת ובת כמה היא
(כמובן לפי תקנון האתר)
נושא שלדעתי יש בו יותר מצד טכני....למי שלא יודע/ת בגלישה בסתר הרבה תמונות חסומות וכשמתחברים לאתר הן נפתחות...נראה לי שיש איזה סוג של שוני בין הכללים בנטפרי לגבי אתר פרוג...
הנושא של חסימה על תמונה גדולה ופתיחה לאלו הקטנות הוא לא סתם פירצה בנטפרי!

* נכתב כנקודה למחשבה!
הנתונים נכונים. הפרשנות שלי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה