דרוש מתכון אז מה אוכלים בתשעת הימים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה אפשר להכין לארוחת צהריים משביעה?
תודה מראש על כל רעיון
(אני לא נוגעת בדגים בשום צורה)
שיתופים קלים להכנה בבקשה..
בתאבון לכולנו
והלואי ונזכה לביאת גואל במהרה ..

• הוסף לסימניות
קציצות טונה מטוגנות (או בתנור)

קציצות דגים ברוטב

סטייק טונה על פלנצה- יוצא מושלם (כשראיתי בעבר כזה מתכון הייתי בהלם כי דג טונה הוא יבשוש כזה אבל בצליה על הפלנצה יוצא מושלם לצד שעועית ירוקה ופירה)

• הוסף לסימניות
אני הולכת להכין לזניה טונה שהיה פעם בקראט טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
(אני לא נוגעת בדגים בשום צורה)
->->->
אני הולכת להכין לזניה טונה שהיה פעם בקראט טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם
קציצות טונה מטוגנות (או בתנור)

קציצות דגים ברוטב

סטייק טונה על פלנצה- יוצא מושלם (כשראיתי בעבר כזה מתכון הייתי בהלם כי דג טונה הוא יבשוש כזה אבל בצליה על הפלנצה יוצא מושלם לצד שעועית ירוקה ופירה)

• הוסף לסימניות
כל סוגי הקטניות,
אני אוהבת להכין קציצות חומוס אפויות,
בסגנון פלאפל עם ציפס פיתה ירקות חמוצים וכו'.
מרקים למינהם.

• הוסף לסימניות
ספגטי ברוטב בולונז טונה,
אני מכירה שנים את הרעיון טעים ממש,
היה השבוע במרווה לצמא

• הוסף לסימניות
איזה מתכונים מומלצים יש לתשעת הימים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדשים ירוקות עם אורז
שעועית ברוטב עגבניות על אורז
מרק ירקות עם קוסקוס
מרקים שונים...
פשטידות לצד פתיתים/פסטה/פירה וכדו'
סלט ירקות עשיר עם תוספת פחמימה
ציפס עם נקניקיות פרווה
שניצלים טבעול למינהם..

• הוסף לסימניות
יש המון אשכולות בנושא.

פתחו כאן

יש רשימת אשכולות בענין.

אפשר להוסיף שם מתכונים שלא מופיעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה