קורונה אז מה אם אני שונה דייייייייייייייייייייייייייי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דווקא באיזור שלי כל החסידים עטויים במסכות כדת וכדין
והליטאים ממש לא דתיים בענין הזה... (לא מגלה באיזה איזור אני גרה);)
אני מהמר, שבאזור שלכם דוקא החסידים נדבקים עכשיו בקורונה יותר מהליטאים...

• הוסף לסימניות
אולי כל ההודעה שלי משסעת ומפלגת?
אולי כל אחד שכואב לו על משהו,ף זה שיסוע?
מה הקשר?
על זה אני כועס, על זה שהחסידים מתנהגים ככה.
יש בעולם המון אנשים מסכנים חסרי טקט, מעצבנים וכו וכו.
פשוט לא להתייחס.

• הוסף לסימניות
אני מהמר, שבאזור שלכם דוקא החסידים נדבקים עכשיו בקורונה יותר מהליטאים...
לגמרי!!! אחרי ראש השנה שהחסידים אצלינו הכי שמרו מכולם, הייתה שם מכת הדבקה שאין לתאר, כולם שם כמעט חלו.

חבל שכל העולם עסוק בלהתעסק במסיכות ורעשנים במקום לצעוק הלו!!! נראה לכם שהקב"ה הביא לעולם את הקורונה כדי שנתעסק במסיכות או כדי שנחזור בתשובה
ויש הרבה על מה לחזור! (כמובן שאני אומרת זאת לעצמי קודם. כי גם אני, קשה לי לחזור בתשובה ומתעסקת בשטויות במקום בעיקר)

• הוסף לסימניות
בירושלים, שכונות שאין בהן כמעט חסידים, הן האחרונות שנותרו אדומות.

עונה לך רק על זה כי זה התסיס אותי.
בירושליים השכונות החרדיות נשארו אדומות לא בגלל שהן לא לבשו מסכה ועוד יותר מזה, לא בגלל שיש בהן חולים.
בירושלים רוב השכונות מקבלות ציון מעולה מבחינת הרמזור.
אבל מר רמזור = גמזו, החליט לא להתייחס הפעם לקריטריונים ולהחליט סתם על דעת עצמו שהשכונות החרדיות אדומות.
הוא בנה קריטריון חדש שלא היה עד כה ברמזור כדי להאדים את השכונות החרדיות.

מתסיס לא?

• הוסף לסימניות
עזוב שטיות.
תכלס מאה שערים ורמה ב' לא ערים אדומות.
הבנת את המסר?
דרך אגב הזמר שנפטר הברסלבר' שבוע אחרון פורסם שהוא לא יצא מביתו מפורים ונפטר מקרונה. אומר לך משהו?
דרך אגב אני לטאי גאה. מתגורר בבית שמש.

• הוסף לסימניות
אולי בשביל הספורט, תנסה לשנות את הקטע,
ותחליף בין חסיד שלא הולך עם מסיכה באזור ליטאי שכולם עם מסכות.. תנסה לתאר אותו, תרגיש אותו..
לצורך הענין, לא מצדדת כעת לשום כיוון..
רק לאזן את בין האדם לחברו שפורצת פה..
זה מה שהיה!
הוא החליף לצורך האיזון :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אולי בשביל הספורט, תנסה לשנות את הקטע,
ותחליף בין חסיד שלא הולך עם מסיכה באזור ליטאי שכולם עם מסכות.. תנסה לתאר אותו, תרגיש אותו..
לצורך הענין, לא מצדדת כעת לשום כיוון..
רק לאזן את בין האדם לחברו שפורצת פה..

אם הלכתי עם מסכה ליד כאלה בלי, לא הזקתי לאף אחד.
אם הלכתי בלי מסכה ליד כאלה אם, יש סיכוי שאני יזיק להם.

איזון, לא הייתי קוראת לזה.

• הוסף לסימניות
עונה לך רק על זה כי זה התסיס אותי.
בירושליים השכונות החרדיות נשארו אדומות לא בגלל שהן לא לבשו מסכה ועוד יותר מזה, לא בגלל שיש בהן חולים.
בירושלים רוב השכונות מקבלות ציון מעולה מבחינת הרמזור.
אבל מר רמזור = גמזו, החליט לא להתייחס הפעם לקריטריונים ולהחליט סתם על דעת עצמו שהשכונות החרדיות אדומות.
הוא בנה קריטריון חדש שלא היה עד כה ברמזור כדי להאדים את השכונות החרדיות.

מתסיס לא?
מתסיס מאוד!
מה שכן יש אנשים שלא נבדקים ויתכן שהם "מודבקים"... וממילא השכונה גם לא תהיה אדומה... "כי אין שם חולים" (יותר נכון כי "אין קורונה").

ומי שמזלזל בחיי אדם שווה יחס????
כשאני יודע שאני עושה את רצון השי"ת מה אכפת לי שלועגים?
תמיד יהיו דעות שונות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה