הכול נכון וצודק.נכתב ע"י ויזואלית;706526:ברו הלוגו מקסים!!
למה יצרת דוקא את הלוגו מאש? הם רוצים לשרוף את עצמם? כלומר מה היתה המשמעות של דוקא מאש?
וגם הקו של האש יותר מידי חד אש זה משהו מתפשט ולא סימטרי לתשומת ליבך , (אם כי יתכן שבגלל שבגלל המהירות האיטית זה היה נראה לי כך. )
כאחת שמכירה את התוכנות היטב ובעלת ידע בכתיבה אני יושבת עם מומחית בתחום הכתיבה ביחד ושנינו יושבות על התסריט אני נותנת לה את הפן המקצועי והיא מנסחת זאת בצורה מקצועית, הפקנו כמה וכמה עבודות יחד התוצאה היתה מקסימה ומוצלחת במיווחד!נכתב ע"י אייטש די;706909:מה שהכי חסר פה ואפשר לומר שלא רואים בכלל זה תחום התסריטנות. האמת, שאין כל כך מודעות לחשיבות של תסריט טוב. הרבה מחפשים מישהי שיודעת לכתוב טוב ולא מבינים שאפילו אם הכותבת מוכשרת מאוד וכותבת ספרים/מאמרים ברמה גבוהה ביותר, כל עוד היא לא מתמצאת בכתיבת תסריט היא לא תוכל לעשות את העבודה.
אני אישית עדיין מחפשת את התסריטאית הטובה שמכירה גם את יכולות התוכנות.
נכתב ע"י אייטש די;706909:באמת מה שהכי בעייתי בתחום הזה, זה להעלות עבודות. בעיקר בגלל הלקוחות שלא מוכנים לחשיפה.
מה שהכי חסר פה ואפשר לומר שלא רואים בכלל זה תחום התסריטאות. האמת, שאין כל כך מודעות לחשיבות של תסריט טוב. הרבה מחפשים מישהי שיודעת לכתוב טוב ולא מבינים שאפילו אם הכותבת מוכשרת מאוד וכותבת ספרים/מאמרים ברמה גבוהה ביותר, כל עוד היא לא מתמצאת בכתיבת תסריט היא לא תוכל לעשות את העבודה.
אני אישית עדיין מחפשת את התסריטאית הטובה שמכירה גם את יכולות התוכנות.
[/URL]
נכתב ע"י פופקו;706271:שמה יהיה אפשר להכניס חומר שמסווג רק לאנשי פורום וידאו שאושרו על ידי.
ומדובר באנשים שנמצאים כאן כבר מספיק זמן בשביל להיקרא מיושבי הפורום.
אסור בשופ"א להעביר את הסיסמה שניתנת לכם והיא אך ורק לשימושכם הפרטי, ככה ניצור מצב שהחומרים לא זולגים מחוץ לפורום.
את הסיסמה אפשר לקבל ע"י הודעה פרטית אליי.
נ.ב. לפני שאתם שולחים בקשה לסיסמה, שאלו את עצמכם האם אתם משתתפים ותיקים בפורום לפחות חצי שנה על בסיס יומי, עוזרים ונעזרים בו...
מי שלא, שיעלה את רמת השתתפותו בפורום - הבקשות נבדקות על ידי לעומקן -בהצלחה לכולם.
נכתב ע"י ויזואלית;708024:כאחת שמכירה את התוכנות היטב ובעלת ידע בכתיבה אני יושבת עם מומחית בתחום הכתיבה ביחד ושנינו יושבות על התסריט אני נותנת לה את הפן המקצועי והיא מנסחת זאת בצורה מקצועית, הפקנו כמה וכמה עבודות יחד התוצאה היתה מקסימה ומוצלחת במיווחד!
איפה למדת?נכתב ע"י obyektiv;708388:אני כן מתמחה בכתיבת תסריטים
נכתב ע"י obyektiv;708531:למדתי במספר שיעורים פרטיים. לכתיבת תסריט כללים די ברורים. הרוב מתנת שמים מאשר לימוד.
אני באה מתחום הכתיבה לבמה. (עוסקת כבר 10 שנים בתחום)
נכתב ע"י חניתה;707768:לא יפה, ואם אני חדשה בפורום,
עלי להמתין חצי שנה פחות יום, עד שאקבל את הסיסמא הסודית?
מעליב!!!
אין שום דרך קיצור???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים