אז מה בא לכם שיהיה בפורום שלנו?

• הוסף לסימניות
חומרים?
מדריכים?
טיפים?

יש לכם עצות?

אתם מוזמנים לכתוב הכללללל!

• הוסף לסימניות
אז ככה,
עם חומרים יש קצת בעיהה...כידוע...
מדריכים- מאד!
טיפים- כמובן!
מי מתחיל?
וחבל שאין איזה נישה לתסריטים.

• הוסף לסימניות
אמנם קשה לעלות חומרים אז אולי לא צריך להעלות את כל הסרט אולי רק את הדקה הראשונה , רק את הפתיח ,
הרבה פעמים אני משקיעה על הפתיח זמן עבודה כמו של כמעט כל הסרט ...
אני אשמח לראות פתיחים באפטר אפקט כמו כן טיפים לשדרוג פתיחים וסיומים .

• הוסף לסימניות
אני מרשה לעצמי לבקש... שיוכלו להעלות חומרים לפורום לצפיה בלבד - ז"א שהסרט יהיה מוטמע בהודעה. ולא יצטרכו להוריד למחשב. (יש כזה דבר בכלל?;))

• הוסף לסימניות
פופקו, תודה תודה! באמת כדאי שיהיה פה קצת יותר מסודר.
אני הייתי שמחה לראות עבודות מענינות, פתיחים יפים ובכלל דברים שיכולים להעשיר את היצירתיות שלנו, לתת רעיונות חדשים וכ"ו ובגלל הבעיתיות בהעלאת עבודות פרטיות אפשר אולי להעלות דברים יפים וטובים מרחבי הנט, וכמובן לנתח ממה מורכב, איך נעשה וכ"ו. זה יכול להעשיר מאד לדעתי!
וכמובן-מדריכים
ואשכול- ''גילית שיטה חדשה? שתף אותנו...''

• הוסף לסימניות
הנה פתיח שעשיתי כדוגמא.... (תגבירו ווליום קצת), אך באמת ישנה הרבה פעמים בעיה להעלות עקב דרישות לקוח...

נעשה עם כלי ה "puppet pin" באפטר.

באמת לגבי חומרים מסויימים אנו לא רוצים שיורידו, אך אם אפשר לצפות אפשר גם להוריד - זה הכלל באינטרנט.

בסוף האשכול הזה נראה מה הכי חשוב לרוב ונשתדל ליישם.

שבוע טוב.

קבצים מצורפים

• פליטת פה סופי.avi
    1.4 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הנה דוגמא של משהו שימושי....

קבצים מצורפים

• 1.aep
    KB 138.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אהבתי את פליטת הפה!!!
מדריכם ודוגמאות זה באמת חשוב! וכמובן גם עזרה טכנית וטיפים.

• הוסף לסימניות
אז תגידו מה הנושא שהכי חשוב לדעתכם להתחיל בו...

• הוסף לסימניות
לדעתי, יש משהו נחמד באשכול של טיפים, לחיצת כפתור אחת יכולה לפעמים לשנות את כל העבודה. ואולי, באשכול הזה להביא כל מיני רעיונות לשיטות עבודה מהירות, שיכולות להקל על החיים.
גם אשכול של חומרים מענינים כגון אלו שהבאת וקליפים מצולמים וכו'.
וכמובן, חוות דעת על כל מיני עבודות.

חן חן על ההשקעה בפורום!!!

• הוסף לסימניות
כדי שלא תגידו שאני רק מדברת- אז, אני מצרפת כאן קישור לאנימציה קצרה שעשיתי ללוגו לביה"ס בערד, האנימציה באה כחלק מקטעי קישור שבו כתוב מתחת הלוגו הבוער, בכל פעם שם של כותר אחר.
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=e1d45683f67d4342968c208a08d92119

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם הפורום הזה היה סגור לעורכי וידיאו בלבד היה הרבה יותר קל להעלות עבודות לדוגמא וביקורת

• הוסף לסימניות
<hr style="color:#BFBFBF; background-color:#BFBFBF" size="1">
נראה לי שאם הפורום הזה היה סגור לעורכי וידיאו בלבד היה הרבה יותר קל להעלות עבודות לדוגמא וביקורת

מתחיל ללמוד עריכת וידאו...

• הוסף לסימניות
אוקיי אז יש לנו התקדמות.
יהיה אפשר להעלות חומרים לפורום החסומים לצפיה למי שלא מורשה.

אני נעלתי את הפורום "בקשת קליפים/לופים וכו'"
שמה יהיה אפשר להכניס חומר שמסווג רק לאנשי פורום וידאו שאושרו על ידי.
ומדובר באנשים שנמצאים כאן כבר מספיק זמן בשביל להיקרא מיושבי הפורום.

אסור בשופ"א להעביר את הסיסמה שניתנת לכם והיא אך ורק לשימושכם הפרטי, ככה ניצור מצב שהחומרים לא זולגים מחוץ לפורום.

את הסיסמה אפשר לקבל ע"י הודעה פרטית אליי.

נ.ב. לפני שאתם שולחים בקשה לסיסמה, שאלו את עצמכם האם אתם משתתפים ותיקים בפורום לפחות חצי שנה על בסיס יומי, עוזרים ונעזרים בו...
מי שלא, שיעלה את רמת השתתפותו בפורום - הבקשות נבדקות על ידי לעומקן -בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
אין לי שום בעיה שתפתח פורום רק למורשים,( וזה אפילו מובן מאד)
אבל תרחם עלי שאני מתחילה ממש,
ולפעמים אני צריכה קליפים ואין לי מאיפה להשיג,
ותשאיר את פורום קליפים פתוח לכולם, חוץ מזה תפתח פורום למורשים בלבד.

איזה פורום יעזור לי עד שאגיע לרמה............?!:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;706224:
כדי שלא תגידו שאני רק מדברת- אז, אני מצרפת כאן קישור לאנימציה קצרה שעשיתי ללוגו לביה"ס בערד, האנימציה באה כחלק מקטעי קישור שבו כתוב מתחת הלוגו הבוער, בכל פעם שם של כותר אחר.
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=e1d45683f67d4342968c208a08d92119

נהדר
צריך להיות הרבה-הרבה יותר מהיר, במיוחד כשבא כחלק מקטעי קישור

• הוסף לסימניות
את יכולה לבקש בפורום הראשי יענו לך כמו תמיד.

• הוסף לסימניות
פופקו- הפליטת פה מדהים- מפתיע, מענין, נקי... ומקורי כמו כל העבודות שלך.
ברו- רעיון מענין, כנ"ל בעניין המהירות.

• הוסף לסימניות
בענין המהירות, הם ביקשו שהקצב יהיה איטי, כי הם שמים את בנית הלוגו רק בחלק הראשון, בקטעים האחרים הם מראים את הלוגו הבנוי, ובקטע האחרון הם שמים את הלוגו בנוי, ואח"כ נעלם אט אט...

• הוסף לסימניות
הפליטת פה חזק!!!!

אהבתי את היצירתיות הרבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה